Басейн каркасний Intex 366x76 см Синій (26712)

0 0
(0)
000009988 Код товару: 
Продавець 
9,887
В наявності
26712
Доставка
Нова пошта
Нова пошта
від 50
Нова пошта
Доставка у поштомат - від 50грн., у відділення по Україні - від 50грн., кур'єром - від 85грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта стандарт
Укрпошта стандарт
від 25
Укрпошта стандарт
Доставка у відділення - від 25грн. - до 15кг не більше 70см (3-6днів), кур'єром - від 50грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта експрес
Укрпошта експрес
від 35
Укрпошта експрес
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 60грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Meest
Meest
від 35
Meest
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 65грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Вартість доставки згідно тарифів перевізника
по Україні - 3-5 днів
Оплата
PrivatPay
Visa
Mastercard
Післяплата
Оплата на розрахунковий рахунок
Гарантія
Гарантія 12 міс.
14 днів обмін/повернення

Характеристики Басейн каркасний Intex 366x76 см Синій (26712)

Бренд INTEX
Об'єм (л) 6503
Матеріал виробу ПВХ, Вініл
Форма Кругла
Країна-виробник товару КНР
Вигляд Каркасні

Відгуки

Відгуків не знайдено!

Питання

До цього товару не знайдено запитань. Поставте питання першим!

Опис Басейн каркасний Intex 366x76 см Синій (26712)

1) максимально вирівняти його;

2) засипати вирівняну ділянку піском або купити спеціальну підстилку

Підготовивши ділянку, Ви починаєте збирати каркасний басейн. Процес установки складатиме наступні етапи:

1) акуратно витягуєте басейн із коробки, кладете його на те підготовлене місце;

2) починаєте збирати сам каркас басейну, використовуючи інструкцію;

3) зібравши басейн, починаєте наповнювати його водою. При цьому пройдіться по периметру басейну, переконавшись, що на дні немає складок.

У середньому термін служби каркасних басейнів становить 4-5 років. Однак, басейн може Вам прослужити і до 7 років при правильному догляді за ним. Величезний плюс каркасних басейнів у тому, що вони тримають форму після спуску води. Тобто Ви зможете з легкістю помити басейн як зсередини, так і зовні, коли в ньому немає води.

Каркасний басейн - чудовий засіб порятунку від спеки в літні дні. Басейн дасть Вам можливість прийти до тями після стомлюючої роботи та подарує масу задоволення всій родині від купання в басейні, загоряння на сонці та просто відпочинку

Розміри басейну: 366-76 см.
Вага: 27,8 кг.
Об'єм: 6,503 л.
Комплектація: посібник з експлуатації, фільтруючий насос Intex 58604.

Поділіться

Ми продаємо басейни надувні, каркасні по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете замовити басейни надувні, каркасні у будь-яке місто: emax.com.ua, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільский, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-яке інше місто України. Щоб купити басейни надувні, каркасні на emax.com.ua, у Білій Церкві, в Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, у Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях, просто залиште замовлення на сайті.

→ Чи можу я купити басейни надувні, каркасні в своєму місті?

Так, звичайно. Ми кожен день відправляємо басейни надувні, каркасні по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете придбати басейни надувні, каркасні на emax.com.ua, у Білій Церкві, у Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Горловці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, в Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях або будь-яку іншу точку України, якщо Вашого міста або населеного пункту немає в списку.