Блендер Cecotec Power Black Titanium 1000 Inox (CCTC-04156)

0 0
(0)
000014694 Код товару: 
Продавець 
2,227
В наявності
CCTC-04156
Доставка
Нова пошта
Нова пошта
від 50
Нова пошта
Доставка у поштомат - від 50грн., у відділення по Україні - від 50грн., кур'єром - від 85грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта стандарт
Укрпошта стандарт
від 25
Укрпошта стандарт
Доставка у відділення - від 25грн. - до 15кг не більше 70см (3-6днів), кур'єром - від 50грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта експрес
Укрпошта експрес
від 35
Укрпошта експрес
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 60грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Meest
Meest
від 35
Meest
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 65грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Вартість доставки згідно тарифів перевізника
по Україні - 3-5 днів
Оплата
PrivatPay
Visa
Mastercard
Післяплата
Оплата на розрахунковий рахунок
Гарантія
Гарантія 12 міс.
14 днів обмін/повернення

Характеристики Блендер Cecotec Power Black Titanium 1000 Inox (CCTC-04156)

Бренд Cecotec
Млинок ні
Віночок ні
Об'єм склянки (стаціонарний) 1,5 л
Режими імпульсний
Кількість швидкостей 5

Відгуки

Відгуків не знайдено!

Питання

До цього товару не знайдено запитань. Поставте питання першим!

Опис Блендер Cecotec Power Black Titanium 1000 Inox (CCTC-04156)

Естетичні інстасмузі на сніданок Смузі – вау. Боули – кайф. Протеїнові коктейлі для спортсменів дуже бл. Ніжний крем-суп замість звичного розсольника має набагато більше шансів сподобається і вам, і дітям. Яскраві картинки та легкість рецептів нової інстакухні справді спонукають багатьох людей до переходу на новий спосіб харчування. Для приготування сучасних страв блендер стає мало не другим після ножа приладом. Прихильники здорового харчування використовують його куди частіше за інших девайсів. За таких умов техніка не повинна залишати жодних питань до якості. Якщо ви шукаєте надійний блендер для щоденного використання, придивіться Power Black Titanium 1000 Inox від СЕСОТЕС. 23000 оборотів за хвилину Перший та найважливіший параметр, який визначає якість подрібнення – потужність двигуна. Power Black Titanium 1000 Inox потужністю 1000 Вт розвиває швидкість до 23000 обертів на хвилину. Така інтенсивність роботи дозволить отримати однорідну масу за лічені секунди. Найгостріші леза Другий параметр, від якого залежить результат – це лезо. У цьому блендері цілих 6 лопатей і всі вони виготовлені з нержавіючої сталі, мають титанове покриття проти пошкоджень та корозії, а також відмінне заточування. Скло краще Сам глечик Power Black Titanium 1000 Inox виконаний із якісного скла. Його легше мити і воно надійніше. Навіть після тривалого використання на склі не з'являться подряпини та затертості, які з'явилися б на чаші із пластику. Місткості в 1,5 л вистачить відразу на кілька порцій супу або коктейлів. А які режими? Підійде як для м'якої малини, так і для твердих яблук чи горіхів. У вашому розпорядженні є 5 швидкостей, а також режим імпульсного подрібнення, який знадобиться при роботі з твердими інгредієнтами. Класна кришка Важлива деталь – кришка. Як і завжди у СЕСОТЕС, вона щільно прилягає до стінок чаші, щоб вміст не розбризкувався по всій кухні. У центрі кришки є широкий отвір для того, щоб ви могли закидати інгредієнти прямо в процесі приготування. Після приготування І ось настає цей зненавиджений момент після готування... Всі смузі випиті, супи з'їдені, а брудна посуд височіє величезною горою на кухні. Разом з Power Black Titanium 1000 Inox цей момент після пережити буде набагато легше. Усі частини блендера легко знімаються та миються. Причому вимити можна як вручну, так і в посудомийній машині.

Поділіться

Ми продаємо блендери, комбайни, міксери по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете замовити блендери, комбайни, міксери у будь-яке місто: emax.com.ua, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільский, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-яке інше місто України. Щоб купити блендери, комбайни, міксери на emax.com.ua, у Білій Церкві, в Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, у Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях, просто залиште замовлення на сайті.

→ Чи можу я купити блендери, комбайни, міксери в своєму місті?

Так, звичайно. Ми кожен день відправляємо блендери, комбайни, міксери по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете придбати блендери, комбайни, міксери на emax.com.ua, у Білій Церкві, у Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Горловці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, в Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях або будь-яку іншу точку України, якщо Вашого міста або населеного пункту немає в списку.