Новинка для маленьких ванних (і не тільки): вузька пралка з сушінням та видаленням

Новинка для маленьких ванних (і не тільки): вузька пралка з сушінням та видаленням

У Candy чергова новинка – вузька прально-сушильна машина Candy Smart Pro. Як і в інших моделях цього сімейства, новинка має віддалене керування через Wi-Fi, а також гарний набір швидких програм. Зараз розповімо докладніше.
Якщо ви думаєте, що через маленьку ванну вам доведеться змиритися з набридлою розкладною сушаркою, то вам варто придивитися до цієї пральної машини з функцією сушіння, адже вона може похвалитися компактними розмірами (її глибина - всього 40 см) - саме для обмеженого простору . За один раз у новинці можна випрати до 6 кг білизни, а висушити - до 4 кг (в автоматичному режимі прання + сушіння можна завантажувати 4 кг). До речі, тут є автозважування. Що стосується віджиму, то ця модель може видавати до 1300 обертів за хвилину.
Нова прально-сушильна машина отримала модулі Wi-Fi та Bluetooth, завдяки яким функціонал пристрою значно розширюється, плюс з'являється можливість вчасно отримувати повідомлення про поточний стан та необхідність проведення профілактики — все для того, щоб якість прання завжди залишалася на належному рівні, а сам пристрій прослужило якнайдовше.
Панель управління оснастили великим цифровим дисплеєм і зручним селектором, що дозволяє вибрати програму (всього їх 16, з них сім прання, що займає менше години). Окремо відзначимо нову програму прання «Щоденна 49'»: всього за 49 хвилин ви зможете випрати таку ж кількість білизни, як і на стандартній програмі (навіть при повному завантаженні) із збереженням якості прання – такий результат можливий завдяки системі Active Motion System, яка використовує нові алгоритми обертання барабана
Якщо вам недостатньо стандартних програм, то на допомогу прийде додаток — він дозволяє вибрати режими прання дитячих речей, білої бавовни та джинсових тканин, а ще в ньому можна створювати свої і зберігати режими, що часто використовуються, для швидкого запуску.
Крім того, на панель управління додали можливість встановлення кількох режимів сушіння (включаючи делікатний, інтенсивний та автоматичний (сушіння відразу після прання) режими), плюс спеціальний режим, що дозволяє сушити примхливі речі – вовняні, наприклад.
Вишенька на торті - функція обробки парою, завдяки якій на речах буде менше складок (та й взагалі гладити буде легше). А ще вона освіжає та відновлює волокна тканини та бореться з неприємними запахами. І, як відомо, пара вбиває мікроби та бактерії, і така гігієнічна обробка у наш непростий час зайвої точно не буде.