Новий Philips 3 в 1: очищення, обігрів та охолодження

Новий Philips 3 в 1: очищення, обігрів та охолодження

Ми вже багато разів писали, що повітря в приміщеннях набагато брудніше, ніж зовні. Тут уже нічого не вдієш. Хоча ні, стривайте — можна! Адже можна поставити очищувач повітря! У Philips вийшла чергова новинка - очищувач, вентилятор і нагрівач в одному девайсі.
Навіщо купувати кілька різних гаджетів, якщо можна купити один, який працюватиме у вас цілий рік? Влітку освіжати, взимку зігрівати, в міжсезоння зволожувати. На це здатний новий Philips 3 в 1 AMF220/15
Виробник заявляє, що новий гаджет очищає приміщення від бактерій, вірусів та алергенів. Швидкість повітря (CADR) становить 165 м3/год. Тобто повітря в кімнаті близько 20 кв.м можна почистити менше ніж за 17,5 хвилин. Досить спритно!
Тришарова система фільтрації НЕРА затримує 99,95% частинок розміром лише 0,003 мкм. Перший шар – це фільтр попереднього очищення. Він блокує великі частинки (наприклад, пил та волосся). Потім йде фільтр НЕРА, який уловлює віруси, бактерії, побутовий пил, лупу тварин, пилок, шкідливі гази з вулиці, пилових кліщів та інші алергени. У третій фазі вугільний фільтр видаляє шкідливі гази та неприємні запахи.
Гаджет не тільки очищає, але й допомагає контролювати температуру в приміщенні – обертання вентилятора, що регулюється, на 350° забезпечує рівномірну циркуляцію повітря. Тобто очищувач також здатний обігрівати чи освіжати. Керамічний елемент нагріває повітря лише за 3 секунди для комфорту під час холодних днів, а з м'яким потоком прохолодного повітря вдасться пережити літню спеку. Кожен режим має три варіації — швидкість вентилятора 7,5 Вт, 15 Вт і 25 Вт і швидкість обігріву 1250 Вт, 1500 Вт і 2200 Вт. У комплекті до гаджета йде пульт на магнітному утримувачі.
Пара слів про дисплей. По-перше, він є. На ньому відображається інформація про температуру та якість повітря. Останнє можна налаштувати у двох варіантах – цифри (інформативно, але нудно) або колір. Індикатор кольором показуватиме, наскільки чисте повітря в приміщенні — краса! До речі, вночі підсвічування вимикається! Дрібниця, а спати приємно.
Важливий момент: пристрій повністю безпечний для дітей. У конструкції немає лопат, зате є режим блокування (діти не зможу випадково збити налаштування)