Samsung оновила Bespoke - модульний холодильник

Samsung оновила Bespoke - модульний холодильник

Samsung оновила свою лінійку модульних холодильників Bespoke, що дозволяють створити холодильник мрії, підібравши комплектацію (за це якраз і відповідає модульна конструкція), а також текстуру та колір панелей залежно від своїх бажань, потреб та стилю інтер'єру.
Залежно від моделі, тепер можна вибирати з 12 варіантів, що включають нейтральні тони, класичний чорний і білий, ніжні пастельні відтінки і яскраві кольори.
Але колір - це не єдина можливість кастомізації, адже лінійка Bespoke надає вибір ще й оздоблювальних матеріалів панелей, і він не обмежується базовими металіками. Якщо ви за теплоту та природність, придивіться до металіка Cotta, текстура якого нагадує висохлу глину. А якщо ви щасливий власник кухні з великими вікнами, вибирайте глянсове покриття Glam Glass, в якому відображатиметься сонячне світло. Завдяки можливості поєднувати різні кольори і фактури навіть найприскіпливіший користувач напевно зможе підібрати варіант, який припаде йому до душі.
Вишенька на торті - здатність холодильників Bespoke трансформуватися та підлаштовуватися під спосіб життя свого власника та зміни, які в ньому відбуваються. Наприклад, для невеликої сім'ї буде цілком достатньо звичайного холодильника, а у разі поповнення або переїзду у велику квартиру можна буде докупити ще одне або дводверний модуль, перетворивши вже наявний холодильник на тридверну модель.
Крім того, холодильники Bespoke відмінно поєднуються з інтер'єрною побутовою технікою Samsung (очисником повітря AX9500, дизайнерською мікрохвильовою піччю MW5000T та інноваційною паровою шафою AirDresser). Здорово, що не потрібно вибирати між дизайном та функціональністю!