Нові топові духові шафи для любителів кулінарних експериментів

Нові топові духові шафи для любителів кулінарних експериментів

Candy продовжує радувати нас новинками. Цього разу – топовими духовими шафами ESSENZA, які можуть похвалитися класним функціоналом. Зараз про все розповімо.
Серія ESSENZA представлена трьома моделями: FCNE625X WIFI, FCNE825XL WIFI та FCNE828X WIFI. Внутрішня камера духовок об'ємом 70 л отримала покриття з міцної піролітичної емалі, яку легко очищати завдяки її мікропористій структурі, а також функції парового очищення AquActiva.
З інших корисних конструкторських рішень можна відзначити швидкознімні універсальні телескопічні напрямні, які буквально за кілька секунд можна переставити на будь-який рівень плюс наявність автодоводчика, що гарантує м'яке і плавне закриття дверцят і її щільне прилягання до корпусу (а це, звичайно, дуже важливо для збереження стабільної температури під час приготування).
Флагманську модель серії FCNE828X WIFI оснастили повністю сенсорним керуванням (плюс до зручності догляду) з електронним контролем температурного режиму та встановленням температури з кроком 5°С (максимальна — 280°С). Що стосується програм, то на панелі керування їх дев'ять, але є можливість розширити функціонал за допомогою мобільного додатка (про нього детальніше розповімо нижче).
Досвідченим кулінарам, які цінують свій час, напевно, сподобається можливість готувати відразу кілька страв. Ви скажете, що так можна готувати взагалі у будь-якій духовці? Але тут ваш пиріг не пахне курочкою завдяки реалізованій в цій моделі конвекції з кільцевим нагрівальним елементом.
У моделях FCNE825XL WIFI та FCNE625X WIFI сенсорного керування немає - у них за вибір температури (максимальна - 250 ° С) і режимів роботи відповідають традиційні поворотні регулятори з м'яким ходом. На панелі доступні вісім програм, але, знову ж таки, можна скористатися програмою.
Як і топову моделі лінійки, FCNE825XL WIFI оснастили конвекцією з нагрівальним елементом (а значить тут можна готувати кілька страв одночасно без змішування запахів), а у молодшій моделі FCNE625X WIFI кільцевого нагрівального елемента немає.
Звичайно, як можуть духові шафи, розроблені в Італії, обійтися без режиму піци? Ось і ми думаємо, що ніяк. Новинки цим режимом не обділили, тож, за словами виробника, ваша піца готуватиметься в максимально наближених до дров'яної печі умовах. А для тих, хто бореться за здорове харчування, передбачили режим Soft Cook, з яким можна готувати звичайні страви практично без олії.
Всі новинки можна керувати віддалено - для цього потрібно завантажити додаток Candy simply-Fi. Воно дозволяє дистанційно стежити за часом приготування, відправляє оповіщення про закінчення приготування та необхідність очищення девайсу, а також дає змогу зв'язатися з техпідтримкою. Але це ще не все. Вишеньки на торті — 200 різних покрокових рецептів (з можливістю вибору продуктів), адаптовані спеціально для нових духовок та купа кулінарних порад. Загалом штука дуже корисна.