Диктофон Olympys WS-852 Silver 4 GB (6258742)

0 0
(0)
000001446 Код товару: 
Продавець 
2,914
В наявності
V415121SE000
Доставка
Нова пошта
Нова пошта
від 50
Нова пошта
Доставка у поштомат - від 50грн., у відділення по Україні - від 50грн., кур'єром - від 85грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта стандарт
Укрпошта стандарт
від 25
Укрпошта стандарт
Доставка у відділення - від 25грн. - до 15кг не більше 70см (3-6днів), кур'єром - від 50грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта експрес
Укрпошта експрес
від 35
Укрпошта експрес
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 60грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Meest
Meest
від 35
Meest
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 65грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Вартість доставки згідно тарифів перевізника
по Україні - 3-5 днів
Оплата
PrivatPay
Visa
Mastercard
Післяплата
Оплата на розрахунковий рахунок
Гарантія
Гарантія 12 міс.
14 днів обмін/повернення

Характеристики Диктофон Olympys WS-852 Silver 4 GB (6258742)

Бренд OLYMPUS
Артикул V415121SE000
EAN 4545350049010
Доставка/Оплата Зворотна доставка коштів - завжди за наш рахунок

Відгуки

Відгуків не знайдено!

Питання

До цього товару не знайдено запитань. Поставте питання першим!

Опис Диктофон Olympys WS-852 Silver 4 GB (6258742)

128 кбіт/сек: 65 год, 64 кбіт/сек: 131 год (моно), 8 кб/сек 1040 год (моно)

Стерео звучання кожного запису
Стерео мікрофон з шумопоглинанням та кутом охоплення 90 дозволить вам відобразити найдрібніші деталі зустрічі. Незалежно від того, де знаходиться спікер і в якому напрямку розташований мікрофон.

Оптимальне налаштування для вас
Для того, щоб зробити прослуховування записів комфортнішим, режим Intelligent Auto Mode автоматично налаштовує рівень звуку від різних джерел, роблячи їх максимально близькими за гучністю. Коли спікер говорить дуже голосно, диктофон зменшує рівень вхідного сигналу, а для м'яких голосів рекордер збільшує рівень вхідного сигналу - завжди забезпечує один рівень гучності.

Створений для початківців, так само ідеально підходить для просунутих користувачів
З двома різними режимами відображення, можна використовувати диктофон, навіть якщо ви новачок. Простий режим відображає лише основну інформацію великим шрифтом і обмежує варіанти меню для функцій, що часто використовуються. Для просунутих користувачів повна функціональність пунктів меню доступна у звичайному режимі.

Простий спосіб збереження даних
Зберігати дані легко та зручно за допомогою вбудованого USB. Вставте USB у ПК або Mac і передайте голосовий запис із пристрою на жорсткий диск комп'ютера. Ви також можете використовувати його як USB-накопичувач для обміну документами.

Високоякісний пристрій для диктування, аудіо-рекордер, записник - три в одному
Незалежно від ваших потреб, у формальній або неформальній обстановці новий диктофон WS-852 поєднує в собі високу продуктивність, стерео запис зі смарт-функціональністю. Це не тільки робить його приємним, але й простим у використанні у будь-якій ситуації.

Особливості:

  • Низькочастотний фільтр. Для неймовірно чіткого відтворення. Низькочастотний фільтр ефективно усуває низькі частоти шуму, наприклад, кондиціонерів, проекторів та відкритого вітру, що дозволяє здійснити чіткий голосовий запис.
  • Вибір сцени запису. Оптимізовані налаштування для досягнення оптимальних результатів. Для забезпечення максимально надійного та високоякісного запису ви можете вибрати режим «Сцени запису». Диктофон миттєво встановить оптимальні параметри. Ви також можете підключити аксесуари для бездоганного запису телефонних розмов та конвертації аудіокасет у цифровий формат.
  • Вбудована підставка. Зручність та висока якість аудіофайлів. Вбудована підставка на задній панелі диктофона робить його простим у використанні. Це допомагає зменшити шум від тертя диктофона про поверхню та зберігає ваші голосові записи без сторонніх шумів.
  • Низьке енергоспоживання. Більш енергоємний акумулятор – більше комфорту. Низьке енергоспоживання та більш енергоємний акумулятор роблять диктофони серії VN ще більш зручними у використанні.
  • Голосовий фільтр. Насолоджуйтесь чистим відтворенням голосових записів. Функція голосового фільтра дозволяє виділити промову під час прослуховування, обрізаючи низькі та високі частоти. Це дозволяє краще розібрати те, що говорить доповідач під час свого виступу.
  • Пошук календарного запису. Швидкий пошук необхідної інформації. Збережені аудіо файли автоматично позначені датою та відображаються у форматі календаря, що дозволяє швидко та легко шукати їх. Крім того, спеціальна кнопка календар дозволяє швидко знайти файл.
  • Імітація мови. Вивчати іноземні мови полегшало. Speech Shadowing це ефективний спосіб вивчення іноземної мови - що дозволяє вам повторити почуту на записі фразу відразу після її відтворення. Ця функція поєднує відтворення запису з відтворенням тиші, що допомагає максимально ефективно вивчати мову.

Поділіться

Ми продаємо диктофони по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете замовити диктофони у будь-яке місто: emax.com.ua, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільский, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-яке інше місто України. Щоб купити диктофони на emax.com.ua, у Білій Церкві, в Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, у Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях, просто залиште замовлення на сайті.

→ Чи можу я купити диктофони в своєму місті?

Так, звичайно. Ми кожен день відправляємо диктофони по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете придбати диктофони на emax.com.ua, у Білій Церкві, у Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Горловці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, в Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях або будь-яку іншу точку України, якщо Вашого міста або населеного пункту немає в списку.