Фен Cecotec Bamba IoniCare 6000 RockStar Soft Pro CCTC-04297

0 0
(0)
000018611 Код товару: 
Продавець 
3,999
В наявності
CCTC-04297
Доставка
Нова пошта
Нова пошта
від 50
Нова пошта
Доставка у поштомат - від 50грн., у відділення по Україні - від 50грн., кур'єром - від 85грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта стандарт
Укрпошта стандарт
від 25
Укрпошта стандарт
Доставка у відділення - від 25грн. - до 15кг не більше 70см (3-6днів), кур'єром - від 50грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта експрес
Укрпошта експрес
від 35
Укрпошта експрес
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 60грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Meest
Meest
від 35
Meest
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 65грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Вартість доставки згідно тарифів перевізника
по Україні - 3-5 днів
Оплата
PrivatPay
Visa
Mastercard
Післяплата
Оплата на розрахунковий рахунок
Гарантія
Гарантія 12 міс.
14 днів обмін/повернення

Характеристики Фен Cecotec Bamba IoniCare 6000 RockStar Soft Pro CCTC-04297

Бренд Cecotec
Потужність (діапазон) 1000-1499 Вт
Споживана потужність 1200 Вт
Обертання шнура на 360° без обертання
Кількість швидкостей 5
Вага немає даних

Відгуки

Відгуків не знайдено!

Питання

До цього товару не знайдено запитань. Поставте питання першим!

Опис Фен Cecotec Bamba IoniCare 6000 RockStar Soft Pro CCTC-04297

Фен, який ідеально підходить для сушіння та укладання, який дбайливо ставиться до волосся, при цьому подає потужний повітряний потік. Крім цього, фен CECOTEC Bamba IoniCare 6000 RockStar Soft відрізняється компактністю та стильним мінімалістичним дизайном. Легкий, функціональний та щадний. Фен оснащений інноваційним цифровим двигуном, що відрізняється низьким енергоспоживанням, а також стабільно потужним повітряним потоком. До того ж, завдяки такому двигуну і вся конструкція фена набагато легша і компактніша. Для збереження гладкості та блиску волосся фен генерує негативні іони. На етапі завершення сушіння можна використовувати функцію холодного обдування – так ви краще закріпите укладання. У комплект фена входить три насадки для укладання волосся, дві з яких концентратори з різною інтенсивністю повітряного потоку. Насадки кріпляться до корпусу шляхом примагнічування – максимально швидкий та зручний спосіб.

Поділіться

Ми продаємо фени, плойки, стайлери по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете замовити фени, плойки, стайлери у будь-яке місто: emax.com.ua, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільский, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-яке інше місто України. Щоб купити фени, плойки, стайлери на emax.com.ua, у Білій Церкві, в Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, у Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях, просто залиште замовлення на сайті.

→ Чи можу я купити фени, плойки, стайлери в своєму місті?

Так, звичайно. Ми кожен день відправляємо фени, плойки, стайлери по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете придбати фени, плойки, стайлери на emax.com.ua, у Білій Церкві, у Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Горловці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, в Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях або будь-яку іншу точку України, якщо Вашого міста або населеного пункту немає в списку.