Flash Drive Goodram UUN2 Unity 64GB (UUN2-0640S0R11) (6413281)

0 0
(0)
000001743 Код товару: 
Продавець 
309
В наявності
UUN2-0640S0R11
Доставка
Нова пошта
Нова пошта
від 50
Нова пошта
Доставка у поштомат - від 50грн., у відділення по Україні - від 50грн., кур'єром - від 85грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта стандарт
Укрпошта стандарт
від 25
Укрпошта стандарт
Доставка у відділення - від 25грн. - до 15кг не більше 70см (3-6днів), кур'єром - від 50грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта експрес
Укрпошта експрес
від 35
Укрпошта експрес
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 60грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Meest
Meest
від 35
Meest
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 65грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Вартість доставки згідно тарифів перевізника
по Україні - 3-5 днів
Оплата
PrivatPay
Visa
Mastercard
Післяплата
Оплата на розрахунковий рахунок
Гарантія
Гарантія 12 міс.
14 днів обмін/повернення

Характеристики Flash Drive Goodram UUN2 Unity 64GB (UUN2-0640S0R11) (6413281)

Бренд Goodram
Швидкість читання До 20 МБ/с
Об'єм пам'яті 64 ГБ
Швидкість запису До 5 MБ/с
Інтерфейс USB 2
Тип корпусу Моноблок

Відгуки

Відгуків не знайдено!

Питання

До цього товару не знайдено запитань. Поставте питання першим!

Опис Flash Drive Goodram UUN2 Unity 64GB (UUN2-0640S0R11) (6413281)

64 ГБ
Інтерфейс: USB 2.0

Goodram Unity – це сталевий, цільний, з блискучим сталевим отвором, що полегшує прикріплення носія даних до ключів, рекламним шнуркам на шию або брелокам. Додатковою перевагою є відсутність ковпачка, що полегшує його використання навіть розсіяними користувачами – їм більше не потрібно турбуватися про те, щоб не втратити ковпачок

Відрізняється біжутерійним виглядом та ідеально підходить для людей, які цінують оригінальний дизайн. Проста форма USB з блискучим отвором користується популярністю у багатьох користувачів. Срібний, сталевий корпус, а також відсутність ковпачка гарантують безпечне використання носія даних у будь-якій ситуації.

Вишуканий на вигляд, проте надзвичайно міцний флеш накопичувач користується популярністю як у чоловіків, так і у жінок. Сталевий, міцний корпус відрізняється оригінальним та сучасним дизайном, а також забезпечує більшу стійкість до пошкоджень та захищає дані, що зберігаються на носії. Відсутність ковпачка дозволяє весь час насолоджуватися виглядом та функціональністю пам'яті.

Використовується технологіяCOB (Chip On Board)— кремнієві чіпи систем пам'яті та контролер встановлені на загальній друкованій платі, після чого вся система залита спеціальною смолою. Завдяки цьому, крім невеликих розмірів та ваги, пам'ять набула додаткових важливих переваг: водонепроникність та удароміцність, які забезпечують ще більший комфорт для користувача. Внаслідок цього даний USB накопичувач рекомендується всім активним людям, які цінують як практичні переваги носіїв даних, так і їхній зовнішній вигляд.

Продуманий дизайн дозволяє використовувати цей USB накопичувач як брелок для ключів, а спеціальної форми отвір дозволяє легко прикріпити його до шнурка. Завдяки цьому ви можете швидко поділитися з близькими фотографіями, улюбленими фільмами чи музикою, а важливі документи чи презентації ви завжди матимете при собі.

Поділіться

Ми продаємо usb flash-носії по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете замовити usb flash-носії у будь-яке місто: emax.com.ua, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільский, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-яке інше місто України. Щоб купити usb flash-носії на emax.com.ua, у Білій Церкві, в Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, у Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях, просто залиште замовлення на сайті.

→ Чи можу я купити usb flash-носії в своєму місті?

Так, звичайно. Ми кожен день відправляємо usb flash-носії по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете придбати usb flash-носії на emax.com.ua, у Білій Церкві, у Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Горловці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, в Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях або будь-яку іншу точку України, якщо Вашого міста або населеного пункту немає в списку.