Форма PYREX COOK&HEAT 26х23х8 см (6334128)

0 0
(0)
000000837 Код товару: 
Продавець 
909
В наявності
208PH00
Доставка
Нова пошта
Нова пошта
від 50
Нова пошта
Доставка у поштомат - від 50грн., у відділення по Україні - від 50грн., кур'єром - від 85грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта стандарт
Укрпошта стандарт
від 25
Укрпошта стандарт
Доставка у відділення - від 25грн. - до 15кг не більше 70см (3-6днів), кур'єром - від 50грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта експрес
Укрпошта експрес
від 35
Укрпошта експрес
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 60грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Meest
Meest
від 35
Meest
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 65грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Вартість доставки згідно тарифів перевізника
по Україні - 3-5 днів
Оплата
PrivatPay
Visa
Mastercard
Післяплата
Оплата на розрахунковий рахунок
Гарантія
Гарантія 12 міс.
14 днів обмін/повернення

Характеристики Форма PYREX COOK&HEAT 26х23х8 см (6334128)

Бренд Pyrex
Матеріал кришки Пластик
Форма Кругла
Серія Cook & Heat, Cook Heat
Матеріал Жароміцне скло
Можна мити в посудомийній машині Так

Відгуки

Відгуків не знайдено!

Питання

До цього товару не знайдено запитань. Поставте питання першим!

Опис Форма PYREX COOK&HEAT 26х23х8 см (6334128)

26х23х8 см
. Об'єм: 2.3 л
. Матеріал: жароміцне скло
. Форма: кругла

Cook&Heat - це універсальні форми для готування та зберігання з кришкою, спеціально розробленою для зручного використання в мікрохвильовій печі.

Кришка щільно закривається завдяки силіконовому канту з зворотного боку. Вона надійно фіксується за допомогою двох бічних замків, які у відкритому вигляді дають доступ для виходу пари. Таким чином, при розігріванні в мікрохвильовій печі необов'язково знімати кришку, це запобігає розплескуванню їжі. А в закритому вигляді чудово зберігає всі смакові якості та аромати продуктів.

Особливості:

  • Боросилікатне скло: стійке до різких перепадів температур
  • Підходить для використання в мікрохвильовій печі та морозильній камері
  • Легко миється в посудомийній машині
  • Гігієнічний матеріал, стійкий до подряпин
  • Герметично закривається кришка

Pyrex® glass - це класичний посуд для кухні.

Pyrex® glass - з 1915 року, пропонує готові рішення, що відповідають усім вимогам до кухонного посуду: від приготування до запікання та зберігання Відмінна якість та термостійкість боросилікатного скла робить його незамінним помічником на довгі роки.

Посуд із жароміцного скла стає все більш популярним. Але не кожне жароміцне скло безпечне на кухні.

Скляний посуд Pyrex виготовлений із загартованого боросилікатного скла, що відповідає суворим європейським нормам безпеки EN 1183. Таке скло має підвищену удароміцність, жароміцність (від - 40С до +300С) і витримує різкий перепад температур . Не варто забувати і про те, що боросилікатне скло є найбільш гігієнічним та екологічним матеріалом.

Посуд Pyrex - вибір практичних господарок. Вона не тільки прослужить набагато довше, ніж інший посуд на кухні, але й не втратить свого вигляду. Абсолютна гладка, непориста поверхня протистоїть утворенню подряпин, плям, не вбирає запахи і добре переносить як ручне, так і машинне миття. Так через роки ваш посуд Pyrex буде виглядати як новий.

Будь-яка господиня оцінить універсальність посуду Pyrex – в ній можна готувати в духовці (газової та електричної), мікрохвильової печі, зберігати приготовлене в холодильнику або морозильній камері, а також використовувати її для сервірування столу. Одна страва замінить кілька, що заощадить сімейний бюджет та місце на кухні.

Поділіться

Ми продаємо форми для запікання, дека, гусятниці по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете замовити форми для запікання, дека, гусятниці у будь-яке місто: emax.com.ua, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільский, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-яке інше місто України. Щоб купити форми для запікання, дека, гусятниці на emax.com.ua, у Білій Церкві, в Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, у Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях, просто залиште замовлення на сайті.

→ Чи можу я купити форми для запікання, дека, гусятниці в своєму місті?

Так, звичайно. Ми кожен день відправляємо форми для запікання, дека, гусятниці по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете придбати форми для запікання, дека, гусятниці на emax.com.ua, у Білій Церкві, у Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Горловці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, в Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях або будь-яку іншу точку України, якщо Вашого міста або населеного пункту немає в списку.