Гарнітура OPPO Enco Air2 W13 White (6808520)

0 0
(0)
000002790 Код товару: 
Продавець 
1,999
В наявності
Enco Air2 ETE11 White
Доставка
Нова пошта
Нова пошта
від 50
Нова пошта
Доставка у поштомат - від 50грн., у відділення по Україні - від 50грн., кур'єром - від 85грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта стандарт
Укрпошта стандарт
від 25
Укрпошта стандарт
Доставка у відділення - від 25грн. - до 15кг не більше 70см (3-6днів), кур'єром - від 50грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта експрес
Укрпошта експрес
від 35
Укрпошта експрес
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 60грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Meest
Meest
від 35
Meest
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 65грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Вартість доставки згідно тарифів перевізника
по Україні - 3-5 днів
Оплата
PrivatPay
Visa
Mastercard
Післяплата
Оплата на розрахунковий рахунок
Гарантія
Гарантія 12 міс.
14 днів обмін/повернення

Характеристики Гарнітура OPPO Enco Air2 W13 White (6808520)

Бренд OPPO
Діаметр мембрани випромінювачів 13.4 мм
Кріплення мікрофона Фіксоване
Вигляд бездротового зв'язку Bluetooth 5.2
Ємність акумулятора навушників 27 мАг
Ємність акумулятора зарядного кейсу 440 мАч

Відгуки

Відгуків не знайдено!

Питання

До цього товару не знайдено запитань. Поставте питання першим!

Опис Гарнітура OPPO Enco Air2 W13 White (6808520)

Бездротовий
Частина. діапазон: 21 & # 8211; 20000 Гц
Розмір динаміка: 13.4 мм

13,4 мм композитний титанований діафрагмовий драйвер
Надзвичайно великий драйвер для неймовірної якості звуку
Завдяки композитним титановим діафрагмовим драйверам розміром 13,4 мм OPPO Enco Air2 забезпечує ще більш високу якість звуку, ніж попереднє покоління Air, щоб запропонувати надзвичайну музичну атмосферу з гучними басами, кристально чистими високими частотами та насиченими середніми тонами. Чим більше ти слухаєш, тим більше задоволення отримуєш.

Унікальний підсилювач басів
Більш ритмічна музика
OPPO Enco Air2 також має унікальні підсилювачі низьких частот для динамічних басів, які звучать настільки захоплююче, як на живому концерті, незалежно від того, чи слухаєш ти поп, рок чи електронну музику.

Звукові ефекти Enco Live
Слухай пісні як професіонал
Фахівці з акустики Blu-ray від OPPO налаштували OPPO Enco Air2 і створили два нові професійні звукові ефекти Enco Live: захоплюючий «Посилення басів» і «Чистий вокал». Щоб прослухати пісні у вибраному стилі, виберіть попередньо налаштований звук через Bluetooth.

Посилення басів
Баси більш глибокі та потужні. Відчуй динамічні ритми.

Чистий вокал
Вокал більш докладний та насичений. Насолоджуйся чудовим звучанням улюблених виконавців.

Прозора кришка кейсу
Легкий інноваційний дизайн
Напівпрозора кришка OPPO Enco Air2 є продовженням оригінального дизайну попереднього покоління. Округла форма та матове покриття кейсу забезпечують м'якість у руці. Ти теж можеш заглянути всередину кейсу, щоб переконатися, що вкладиші в ньому у безпеці.

Легкий навушник 3,5г
Комфортна посадка
Ультралегкий дизайн навушника вагою всього 3,5 г та його ергономіка дозволяє OPPO Enco Air2 комфортно та майже непомітно перебувати у вусі протягом тривалого часу.

24 години прослуховування
Одна зарядка дозволяє насолоджуватися музикою в ​​протягом усього дня
Після повного заряджання навушники можуть відтворювати музику протягом 4 годин. Зарядний кейс також може багаторазово заряджати їх, збільшуючи час відтворення музики до 24 годин.

Bluetooth® 5.2 забезпечує бінауральну передачу з низькою затримкою
Надшвидка передача аудіо
З Bluetooth® 5.2 та технологією бінауральної синхронної передачі, аудіо та відео завжди синхронізовані. Крім того, щоб грати без затримок, увімкни режим гри, який зменшить затримку аудіо аж до 80мс.

АІ шумопоглинання під час дзвінків
Чисте звучання
Завдяки алгоритмам штучного інтелекту, що імітують бінауральну слухову систему людини, OPPO Enco Air2 може ефективно сприймати вокал навіть у шумному середовищі та фільтрувати навколишній шум для чітких дзвінків без збільшення гучності.

Покращений досвід керування
Новий дизайн точок управління помітний та легкий у використанні. Їх можна використовувати для отримання дзвінків, перемикання треків та зміни гучності.

Натисніть та утримуйте
- Лівий навушник: Зменшити гучність
- Правий навушник: Збільшення гучності

Подвійне постукування
- Наступний трек
- Відповісти/Завершити дзвінок
- Зробити знімок

Потрійне постукування
- Увійти до Режиму гри

Зробити фото за допомогою подвійного постукування по будь-якому навушнику
Подвійне постукування по навушнику – селфі готове.

Вологозахист IPX4
Насолоджуйся музикою під дощем або під час тренувань завдяки вологозахисту IPX4.

Миттєве з'єднання відкриттям кейсу
Навушники миттєво з'єднаються з мобільним пристроєм після відкриття кейсу.

Сумісний з iOS та Android
OPPO Enco Air2 працює з пристроями на iOS та Android. 

Поділіться

Ми продаємо навушники, гарнітури по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете замовити навушники, гарнітури у будь-яке місто: emax.com.ua, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільский, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-яке інше місто України. Щоб купити навушники, гарнітури на emax.com.ua, у Білій Церкві, в Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, у Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях, просто залиште замовлення на сайті.

→ Чи можу я купити навушники, гарнітури в своєму місті?

Так, звичайно. Ми кожен день відправляємо навушники, гарнітури по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете придбати навушники, гарнітури на emax.com.ua, у Білій Церкві, у Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Горловці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, в Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях або будь-яку іншу точку України, якщо Вашого міста або населеного пункту немає в списку.