Гарнітура Sennheiser CX True Wireless Black (6709574)

0 0
(0)
000002345 Код товару: 
Продавець 
3,899
В наявності
508973
Доставка
Нова пошта
Нова пошта
від 50
Нова пошта
Доставка у поштомат - від 50грн., у відділення по Україні - від 50грн., кур'єром - від 85грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта стандарт
Укрпошта стандарт
від 25
Укрпошта стандарт
Доставка у відділення - від 25грн. - до 15кг не більше 70см (3-6днів), кур'єром - від 50грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта експрес
Укрпошта експрес
від 35
Укрпошта експрес
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 60грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Meest
Meest
від 35
Meest
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 65грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Вартість доставки згідно тарифів перевізника
по Україні - 3-5 днів
Оплата
PrivatPay
Visa
Mastercard
Післяплата
Оплата на розрахунковий рахунок
Гарантія
Гарантія 12 міс.
14 днів обмін/повернення

Характеристики Гарнітура Sennheiser CX True Wireless Black (6709574)

Бренд Sennheiser
Акустичне оформлення Закриті
Матеріал амбушюр Силікон
Кріплення мікрофона Фіксоване
Вигляд бездротового зв'язку Bluetooth 5.2
Призначення Для портативної техніки

Відгуки

Відгуків не знайдено!

Питання

До цього товару не знайдено запитань. Поставте питання першим!

Опис Гарнітура Sennheiser CX True Wireless Black (6709574)

Бездротовий
Тип конструкції: Вакуумні
Частина. діапазон: 5 & # 8211; 21000 Гц

Тільки досконалий звук щодня, де завгодно і скільки завгодно. Звук виняткової якості, відмінна автономність, комфорт і функціональність - нові CX True Wireless від Sennheiserстворені для того, щоб дарувати вам лише найкращі аудіоспоживання.

Жодних компромісів з якістю звуку
Звук найвищого рівня – головна особливість моделі CX True Wireless. Фірмові перетворювачі TrueResponse, виготовлені на німецькому заводі компанії, відтворюють аудіо з фірмовою якістю Sennheiser, із глибокими насиченими басами, природними середніми та чіткими та добре деталізованими високими частотами. При тому, що ці навушники ідеально пристосовані до активного способу життя сучасного мобільного користувача і в автономному режимі можуть працювати цілих 27 годин (до 9 годин без заряджання і ще 18 годин з підзарядками від акумулятора компактного зарядного кейсу), а значить, слухати музику, фільми, грати і спілкуватися без проблем можна хоч добу безперервно і навіть довше

Жодних компромісів з комфортом
Конструкція та ергономіка навушників розроблені на основі результатів спеціальних досліджень переваг користувачів, тому CX True Wireless не тільки добре ізолюють слух від зовнішнього шуму, але також дуже зручні та не доставляють ніякого дискомфорту, навіть якщо не знімати їх годинами. А завдяки фірмовим вкладишам-амбушюрам навушники швидко адаптуються до анатомічних особливостей вушних каналів свого користувача, надійно утримуються на своєму місці і дають можливість слухати музику із справжнім задоволенням будь-де - вдома, на роботі, в дорозі, в тому числі і в дуже галасливому оточенні ( у громадському транспорті, у шумних офісних приміщеннях тощо).

Крім того, навушники також мають сертифікат відповідності вимогам стандарту IPX4, який підтверджує, що вони захищені від водних бризок, вологи та поту, і що їх можна носити під дощем. Модель CX True Wireless випускається у двох версіях - матово-чорній та матово-білій.

Смарт-інтерфейс
Панелі керування на обох навушниках сенсорні та настроювані. А значить, щоб зробити CX True Wireless ще зручнішим, завжди можна створити власний інтерфейс дистанційного керування основними функціями плеєра, телефону та активації голосового помічника, Google Асистента або Apple Siri. Зарядний кейс працює теж просто і інтуїтивно зрозуміло: навушники автоматично вимикаються, коли кладеш їх у кейс, і вмикаються, коли виймаєш. Еквалайзер у мобільному додатку Sennheiser Smart Control завжди допоможе легко та просто оптимізувати звук відповідно до своїх персональних уподобань: підняти баси за допомогою пресета Bass Boost, включити режим прослуховування подкастів тощо.

Зв'язок без перешкод
Лівий та правий CX True Wireless оснащені відразу двома спрямованими мікрофонами кожен, і налаштовані вони на передачу мови з оптимальною виразністю. При цьому для телефонної розмови або озвучування команд голосовому помічнику в смартфоні достатньо одного навушника. Нова для серії Sennheiser True Wireless функція "Переключення ролі" дозволяє використовувати будь-який навушник із пари незалежно від іншого та без обмежень функціоналу.

Плюс до цього, у CX True Wireless передбачена також функція сайдтона, що настроюється, за допомогою якої завжди можна послухати в навушниках свій голос (у тому числі і прямо під час телефонної розмови). Налаштовується функція теж просто - відкриваємо мобільний додаток Smart Control і парою тапів по слайдеру встановлюємо потрібний режим сайдтона: увімкнено, середній рівень та вимкнено.

Навушники CX True Wireless підтримують всі найпопулярніші сучасні аудіокодеки включаючи SBC, AAC і aptX і незмінно радують дуже чистим і приємним звучанням незалежно від того, до якого мобільного пристрою вони підключені, на iOS або Android. Швидке підключення, бездоганну якість та стабільність передачі бездротового аудіосигналу у CX True Wireless гарантує технологія Bluetooth 5.2. А за допомогою функції керування Bluetooth-з'єднанням у Smart Control навушники легко та швидко перемикаються з одного пристрою на інший.

ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ МОДЕЛІ CX True Wireless

По-перше:

  • унікальні перетворювачі TrueResponse відтворюють звук із фірмовою якістю Sennheiser;
  • в автономному режимі навушники працюють цілих 27 годин: до 9 годин без підзарядки та ще 18 годин з підзарядками від акумулятора зарядного кейсу;
  • ефективну пасивну шумоізоляцію, ергономічну посадку та комфорт забезпечують 4 пари м'яких вкладишів-амбушюр;
  • сенсорні панелі, що настроюються, значно спрощують дистанційне керування основними функціями плеєра, телефону та активації голосового помічника;
  • функція Bass Boost - особливий пресет еквалайзера для поціновувачів інтенсивних та виразних низьких;
  • IPX4 - навушники надійно захищені від водяних бризок, вологи та поту, а також їх можна носити під дощем.

По-друге:

  • вбудований еквалайзер з повним набором налаштувань та пресетів;
  • підтримка Bluetooth 5.2;
  • функція "Перемикач ролі" - будь-який навушник з пари може працювати незалежно від іншого;
  • меню керування Bluetooth-з'єднанням у програмі Sennheiser Smart Control - навушники легко та швидко перемикаються з одного пристрою на інший.

По-третє:

  • по два мікрофони в кожному навушнику - для максимально якісного та повного захоплення голосу;
  • підтримка аудіокодеків SBC, AAC та AptX;
  • налаштований сайдтон - можливість послухати в навушниках свій голос (у тому числі й прямо під час телефонної розмови).

Поділіться

Ми продаємо навушники, гарнітури по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете замовити навушники, гарнітури у будь-яке місто: emax.com.ua, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільский, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-яке інше місто України. Щоб купити навушники, гарнітури на emax.com.ua, у Білій Церкві, в Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, у Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях, просто залиште замовлення на сайті.

→ Чи можу я купити навушники, гарнітури в своєму місті?

Так, звичайно. Ми кожен день відправляємо навушники, гарнітури по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете придбати навушники, гарнітури на emax.com.ua, у Білій Церкві, у Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Горловці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, в Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях або будь-яку іншу точку України, якщо Вашого міста або населеного пункту немає в списку.