Гарнітура Sennheiser GSP 602 (6708959)

0 0
(0)
000002344 Код товару: 
Продавець 
5,639
В наявності
1000414
Доставка
Нова пошта
Нова пошта
від 50
Нова пошта
Доставка у поштомат - від 50грн., у відділення по Україні - від 50грн., кур'єром - від 85грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта стандарт
Укрпошта стандарт
від 25
Укрпошта стандарт
Доставка у відділення - від 25грн. - до 15кг не більше 70см (3-6днів), кур'єром - від 50грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта експрес
Укрпошта експрес
від 35
Укрпошта експрес
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 60грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Meest
Meest
від 35
Meest
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 65грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Вартість доставки згідно тарифів перевізника
по Україні - 3-5 днів
Оплата
PrivatPay
Visa
Mastercard
Післяплата
Оплата на розрахунковий рахунок
Гарантія
Гарантія 12 міс.
14 днів обмін/повернення

Характеристики Гарнітура Sennheiser GSP 602 (6708959)

Бренд Sennheiser
Акустичне оформлення Закриті
Матеріал амбушюр Штучна шкіра
Кріплення мікрофона Рухоме
Довжина шнура 2.5 м
Спрямованість мікрофона Всеспрямований

Відгуки

Відгуків не знайдено!

Питання

До цього товару не знайдено запитань. Поставте питання першим!

Опис Гарнітура Sennheiser GSP 602 (6708959)

10 - 30000 Гц
Чутливість: 113 дБ
Опір: 19 Ом

Реальному геймеру потрібний реальний еквіпмент. Тому професійна ігрова гарнітура GSP 600 спочатку "заточена" приносити реальну користь в екстремально жорстких сутичках, коли рівень протистояння зашкалює, а якість роботи обладнання автоматично стає одним з ключових елементів вашої майбутньої ПЕРЕМОГИ Завдяки ергономічній формі чашок навушників і регульованому оголовню однаково комфортно в ході всієї гри. Складна шарнірна конструкція дозволяє вільно рухати головою і забезпечує ідеальне припасування. Отже, у своїй GSP 600 ви відчуваєте гру у всій її повноті, чудово чуєте і завжди можете вчасно зреагувати на найнесподіваніші повороти геймплей.

Сучасна гарнітура для професійного геймінгу
Ігрова гарнітура з навушниками закритого типу Sennheiser GSP 600 розроблена спеціально для того, щоб безпосередньо сприяти зростанню вашої ігрової результативності. У ній ви чуєте тільки чистий, природний і дуже виразний звук, в якому характерно теплий і глибокий бас оптимально поєднується з середньо контрольними і ретельно проробленими високими частотами. Ми зробили все, що від нас залежить, щоб ваша GSP 600 звук відтворювала завжди точно і з максимальною деталізацією, і щоб у кожен момент гри у вас завжди була можливість продемонструвати свій геймерський талант у всій його красі.

Винятковий комфорт
Продумана ергономіка GSP 600 гарантує найвищий рівень комфорту, тому в цій гарнітурі вам буде зручно навіть у дуже суворих та затяжних ігрових марафонах. Накладки амбушюр навушників GSP 600 виконані із зносостійкого полімерного матеріалу з особливими властивостями: він, по-перше, приємно холодить шкіру, по-друге, за відчуттями більше схожий на натуральну замшу і точно також не дає накладкам прилипати до голови, навіть коли стає дуже жарко. , а по-третє, завдяки окантовці із синтетичної шкіри добре ізолює слух від зовнішнього шумового фону.

Індивідуальне припасування
Одна з головних переваг моделі GSP 600 - регульоване оголов'я із системою металевих шарнірів, яка дає можливість настроювати тиск гарнітури в точках контакту з головою залежно від індивідуальних уподобань користувача та/або залежно від ситуації. GSP 600 легко та просто підлаштовується під розміри та форму вашого обличчя, акуратно, але досить щільно охоплює вуха, завжди міцно та без зайвого тиску, утримуючись на своєму місці.

Зв'язок рівня PRO
За надійність та стабільність вашого контакту з тиммейтами у грі у GSP 600 відповідає професійній якості мікрофон з покращеною системою шумозаглушення. Він надзвичайно ефективно мінімізує будь-який фоновий шум, і ви можете бути впевненим, що навіть у дуже галасливій обстановці для кожного з співкомандників ваш голос звучатиме завжди голосно та виразно. А щоб вимкнути мікрофон або вимкнути його на якийсь час, просто підніміть утримувач вгору.

Німецька якість у всьому
Модель оснащується фірмовою акустичною системою Sennheiser, яка здатна відтворювати звук із найвищою точністю та винятковою реалістичністю. Тому у своїй GSP 600 ви чудово чуєте кожен звук у грі і можете миттєво та без непотрібної напруги реагувати на найнесподіваніші зміни в ігровій обстановці.

Відзначимо також, що GSP 600, як і всі ігрові гарнітури марки Sennheiser, поставляється з 2-річною міжнародною гарантією від виробника - це на випадок, якщо у вас виникнуть якісь питання вже в процесі експлуатації пристрою.

Сумісність з усіма популярними ігровими платформами
GSP 600 комплектується набором змінних кабелів, за допомогою яких гарнітура підключається як до ПК і Mac, так і до ігрових консолей (через стандартний 3.5-міліметровий аудіороз'єм).

Але нагадаємо, що для підключення GSP 600 до деяких моделей ігрових контролерів Xbox One, можливо, знадобиться додатковий стереоадаптер для навушників (продається окремо).

Поділіться

Ми продаємо навушники, гарнітури по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете замовити навушники, гарнітури у будь-яке місто: emax.com.ua, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільский, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-яке інше місто України. Щоб купити навушники, гарнітури на emax.com.ua, у Білій Церкві, в Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, у Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях, просто залиште замовлення на сайті.

→ Чи можу я купити навушники, гарнітури в своєму місті?

Так, звичайно. Ми кожен день відправляємо навушники, гарнітури по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете придбати навушники, гарнітури на emax.com.ua, у Білій Церкві, у Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Горловці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, в Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях або будь-яку іншу точку України, якщо Вашого міста або населеного пункту немає в списку.