Геймпад Logitech Gamepad F310 (6045636)

0 0
(0)
000000581 Код товару: 
Продавець 
1,119
В наявності
940-000135
Доставка
Нова пошта
Нова пошта
від 50
Нова пошта
Доставка у поштомат - від 50грн., у відділення по Україні - від 50грн., кур'єром - від 85грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта стандарт
Укрпошта стандарт
від 25
Укрпошта стандарт
Доставка у відділення - від 25грн. - до 15кг не більше 70см (3-6днів), кур'єром - від 50грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта експрес
Укрпошта експрес
від 35
Укрпошта експрес
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 60грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Meest
Meest
від 35
Meest
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 65грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Вартість доставки згідно тарифів перевізника
по Україні - 3-5 днів
Оплата
PrivatPay
Visa
Mastercard
Післяплата
Оплата на розрахунковий рахунок
Гарантія
Гарантія 12 міс.
14 днів обмін/повернення

Характеристики Геймпад Logitech Gamepad F310 (6045636)

Бренд LOGITECH
Кількість кнопок 10
Довжина кабелю, м 1.8
Зворотний зв'язок Є
Інтерфейс USB
Сумісність PC

Відгуки

Відгуків не знайдено!

Питання

До цього товару не знайдено запитань. Поставте питання першим!

Опис Геймпад Logitech Gamepad F310 (6045636)

Геймпад
Інтерфейс: Дротовий
Сумісність: PC

Ексклюзивний D-маніпулятор із 4 перемикачами
Стандартні D-маніпулятори мають одну точку нахилу, через що керування може бути недостатньо точним. Logitech Gamepad F310 плавно ковзає над чотирма окремими перемикачами та створює відчуття швидкого відгуку та високої чутливості.

Зручне захоплення
Ви гідно оціните зручність при тривалих ігрових сеансах завдяки плавним контурам прогумованої поверхні захоплення.

Багато підтримуваних ігор
Грайте в ігри, портовані з консолей, на схожому на них контролері або насолоджуйтесь іграми для ПК, розташувавшись з максимальним комфортом. Геймпад Logitech F310 легко налаштувати та використовувати з вашими улюбленими іграми завдяки підтримці двох найпоширеніших стандартів введення: XInput та DirectInput.

Режим Big Picture для Steam
Виконавши геймпад F310 з системою Big Picture, можна отримувати доступ до Steam, переглядати веб-сторінки, грати і робити багато іншого на телевізорі, не встаючи з дивана. Перенесіть всю свою бібліотеку ігор Steam у вітальню, візьміть геймпад F310, відкиньтесь на спинку дивана та отримуйте задоволення

Звичне розташування кнопок — як на консолі
Завдяки звичному розміщенню кнопок ваша інтуїція підкаже вам потрібні дії. Ви зможете миттєво розпочати грати. Геймпад F310 створений для того, щоб забезпечити керування, як на консолі. Він має традиційну конструкцію з інноваційними поліпшеннями і буквально стає продовженням ваших рук.

Простота в установці та використанні
За допомогою Logitech Profiler можна легко змінити стандартні команди або пристосувати геймпад F310 для непідтримуваних ігор. Кнопки та елементи керування повністю програмуються і навіть можуть імітувати команди клавіатури та миші.

Шнур 1.8 метра
Відсуніться від монітора на комфортну відстань або спляшіть переможний танець. А краще — і те, й інше.

Керування:

  • Командні кнопки A, B, X та Y
  • Ліва та права кнопки
  • Лівий та правий аналогові курки
  • Кнопки «Пуск» та «Назад»
  • Два аналогові міні-джойстики з клацанням
  • Маніпулятор з вісьмома ступенями свободи
  • Кнопка «Додому»
  • Кнопка режиму

Поділіться

Ми продаємо геймпади, джойстики, керма по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете замовити геймпади, джойстики, керма у будь-яке місто: emax.com.ua, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільский, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-яке інше місто України. Щоб купити геймпади, джойстики, керма на emax.com.ua, у Білій Церкві, в Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, у Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях, просто залиште замовлення на сайті.

→ Чи можу я купити геймпади, джойстики, керма в своєму місті?

Так, звичайно. Ми кожен день відправляємо геймпади, джойстики, керма по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете придбати геймпади, джойстики, керма на emax.com.ua, у Білій Церкві, у Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Горловці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, в Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях або будь-яку іншу точку України, якщо Вашого міста або населеного пункту немає в списку.