Каструля RINGEL Expert 16 см 1.6л Хром (6723689)

0 0
(0)
000002738 Код товару: 
Продавець 
765
В наявності
RG 2018-16
Доставка
Нова пошта
Нова пошта
від 50
Нова пошта
Доставка у поштомат - від 50грн., у відділення по Україні - від 50грн., кур'єром - від 85грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта стандарт
Укрпошта стандарт
від 25
Укрпошта стандарт
Доставка у відділення - від 25грн. - до 15кг не більше 70см (3-6днів), кур'єром - від 50грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта експрес
Укрпошта експрес
від 35
Укрпошта експрес
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 60грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Meest
Meest
від 35
Meest
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 65грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Вартість доставки згідно тарифів перевізника
по Україні - 3-5 днів
Оплата
PrivatPay
Visa
Mastercard
Післяплата
Оплата на розрахунковий рахунок
Гарантія
Гарантія 12 міс.
14 днів обмін/повернення

Характеристики Каструля RINGEL Expert 16 см 1.6л Хром (6723689)

Бренд Ringel
Антипригарне покриття Ні
Матеріал кришки Жароміцне скло
Діаметр, см 16
Матеріал ручок Сталь та силікон
Об'єм, л 1.6

Відгуки

Відгуків не знайдено!

Питання

До цього товару не знайдено запитань. Поставте питання першим!

Опис Каструля RINGEL Expert 16 см 1.6л Хром (6723689)

1.6 л
Діаметр: 16 см
Матеріал: нержавіюча сталь
Наявність кришки: так

Каструля з нержавіючої сталі серії EXPERTвід ТМRingel має привабливий зовнішній вигляд, чудову функціональність та надійну ергономічну конструкцію. Завдяки використанню нержавіючої полірованої сталі як матеріал виготовлення, каструля EXPERT поєднує в собі естетичну привабливість і практичність.

ТРИХЛАЙНЕ КАПСУЛЬНЕ ДНО
У конструкції каструлі EXPERT використано спеціальну товсту алюмінієву пластину, герметично запаяну в середині капсули з нержавіючої сталі. Таке рішення дозволяє каструлі швидше нагріватися і максимально рівномірно розподіляти тепло по всій поверхні, завдяки високій теплопровідності алюмінію (порівняно зі сталлю). Завдяки цьому приготувати їжу якнайшвидше, готова їжа довше тримає температуру. Це дуже зручно – приготування їжі займає менше часу, зберігається максимум корисних речовин, розігрівати їжу потрібно рідше, що дозволяє заощадити енергію, гроші та час господині.

НЕРЖАВАЛЬНА СТАЛЬ, ЩО ЗАБЕЗПЕЧУЄ НАДІЙНІСТЬ І ДОВГОВІЧНІСТЬ ВИРОБУ
Каструля Ringel виготовлена ​​з високоякісної нержавіючої сталі, завдяки чому виріб отримує гарантований захист від корозії та деформації, а також не боїться нагрівання до високих температур. Разом з цим матеріал, з якого виготовлений каструля EXPERT, абсолютно небезпечний для здоров'я. Товщина стінок каструлі 0,5 мм забезпечує його надійність та довговічність.

ДЗЕРКАЛЬНИЙ БЛИСК ВІДПОЛІРУВАНОЇ ПОВЕРХНІ
Відполірована внутрішня та зовнішня поверхні каструлі EXPERT від ТМ Ringel - запорука чудового зовнішнього вигляду та додаткового захисту від корозії. Високоякісна нержавіюча сталь, використана при виробництві цієї каструлі, за допомогою спеціальних методів полірування отримує цілу низку покращених характеристик, серед яких простота догляду, а також тривалий термін експлуатації без втрати зовнішньої привабливості.

РУЧКИ З СИЛІКОНОВИМИ НАКЛАДКАМИ
Силіконові накладки на ручках запобігають опікам у процесі приготування, забезпечують антиковзкий ефект та комфорт при використанні. 

КЛЕПОЧНЕ КРІПЛЕННЯ РУЧОК
Надійне клепкове кріплення ручок основи та кришки забезпечує тривалу, зручну та надійну експлуатацію виробу.

УДАЛІ КОНСТРУКТИВНІ РІШЕННЯ НА СТРАЖІ ЕРГОНОМІКИ
Мірна шкала на внутрішній поверхні ковша Ringel допомагає точно відміряти порції сухих та рідких інгредієнтів. Прозора кришка з термостійкого скла оснащена клапаном для виходу пари, що дозволяє стежити за процесом приготування їжі, не знімаючи кришку. Спеціальні жолоби для зливу рідини роблять процес приготування максимально зручним, легким та комфортним.

Поділіться

Ми продаємо каструлі, ковші, сотейники по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете замовити каструлі, ковші, сотейники у будь-яке місто: emax.com.ua, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільский, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-яке інше місто України. Щоб купити каструлі, ковші, сотейники на emax.com.ua, у Білій Церкві, в Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, у Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях, просто залиште замовлення на сайті.

→ Чи можу я купити каструлі, ковші, сотейники в своєму місті?

Так, звичайно. Ми кожен день відправляємо каструлі, ковші, сотейники по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете придбати каструлі, ковші, сотейники на emax.com.ua, у Білій Церкві, у Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Горловці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, в Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях або будь-яку іншу точку України, якщо Вашого міста або населеного пункту немає в списку.