Ківш RINGEL Meyer (1.6 л) 16 см (6501346)

0 0
(0)
000001240 Код товару: 
Продавець 
765
В наявності
RG-4008-16
Доставка
Нова пошта
Нова пошта
від 50
Нова пошта
Доставка у поштомат - від 50грн., у відділення по Україні - від 50грн., кур'єром - від 85грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта стандарт
Укрпошта стандарт
від 25
Укрпошта стандарт
Доставка у відділення - від 25грн. - до 15кг не більше 70см (3-6днів), кур'єром - від 50грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта експрес
Укрпошта експрес
від 35
Укрпошта експрес
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 60грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Meest
Meest
від 35
Meest
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 65грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Вартість доставки згідно тарифів перевізника
по Україні - 3-5 днів
Оплата
PrivatPay
Visa
Mastercard
Післяплата
Оплата на розрахунковий рахунок
Гарантія
Гарантія 12 міс.
14 днів обмін/повернення

Характеристики Ківш RINGEL Meyer (1.6 л) 16 см (6501346)

Бренд Ringel
Антипригарне покриття Ні
Матеріал кришки Жароміцне скло
Матеріал ручок Сталь та силікон
Серія Meyer
Тип джерела тепла Газова плита, Електрична плита, Галогенна / Склокерамічна плита, Індукційна плита

Відгуки

Відгуків не знайдено!

Питання

До цього товару не знайдено запитань. Поставте питання першим!

Опис Ківш RINGEL Meyer (1.6 л) 16 см (6501346)

1.6 л
. Діаметр: 16 см. Матеріал: нержавіюча сталь. Наявність кришки: так

Ківш із нержавіючої сталі із серії Meyer від Ringel об'ємом 1,6 л має привабливий зовнішній вигляд, відмінну функціональність та надійну та ергономічну конструкцію. Завдяки використанню нержавіючої полірованої сталі як матеріал виготовлення, даний ківш поєднує в собі естетичну привабливість з практичністю.

НЕРЖАВАЛЬНА СТАЛЬ, ЩО ЗАБЕЗПЕЧУЄ МІЦНІСТЬ І ДОВГОВІЧНІСТЬ КОНСТРУКЦІЇ

Ківш Ringel виготовлений з нержавіючої сталі з високим вмістом хрому та нікелю, завдяки чому виріб отримує гарантований захист від корозії та деформації, а також не боїться нагріву до високих температур. Водночас матеріал, з якого виготовлений ковш Ringel, є повністю безпечним для здоров'я. Товщина стінок ківш серії Berlin 0,5мм, що підвищує його міцність та довговічність.

ДЗЕРКАЛЬНИЙ БЛИСК ВІДПОЛІРОВАНОЇ ПОВЕРХНІ

Полірована поверхня ковша BERLIN від Ringel – запорука прекрасного зовнішнього вигляду та додаткового захисту від корозії. Високоякісна нержавіюча сталь, застосована при виробництві даного ковша, за допомогою спеціальних методів полірування отримує цілу низку покращених характеристик, серед яких простота догляду, а також тривалий термін експлуатації без втрати зовнішньої привабливості.

ТРОХЛАЙНЕ КАПСУЛЬНЕ ДНО

У конструкції ковша Ringel застосовано спеціальну товсту алюмінієву пластину, герметично запаяну всередині капсуля з нержавіючої сталі. Таке рішення дозволяє ковшу швидше нагрівається і краще розподіляє тепло по своїй поверхні, адже алюміній має підвищену порівняно зі сталлю теплопровідністю. Завдяки цьому приготування їжі займає менше часу, що дозволяє заощадити як енергію, так і кошти.

РУЧКА З СИЛІКОНОВОЮ НАСАДКОЮ

Ручка ковша виконана порожнистою всередині, що перешкоджає її нагріванню та зберігає руки від опіків. Надійне клепкове кріплення ручки до корпусу ковша продовжує термін служби такої конструкції. Додаткова силіконова насадка підвищує безпеку використання посуду.

УДАЛІ КОНСТРУКТИВНІ РІШЕННЯ НА СТРАЖІ ЕРГОНОМІКИ

Мірна шкала на внутрішній стороні стінки ковша Ringel допомагає точніше дотримуватися пропорцій сухих у рідких інгредієнтів. Прозора кришка, діаметром 16 см, із термостійкого скла оснащена клапаном для виходу пари, що дозволяє стежити за приготуванням їжі та випускати зайву пару, не знімаючи кришку з ковша.

Ківш серії BERLIN від Ringel дозволить будь-якій господині легко та із задоволенням приготувати невеликі порції улюблених страв, швидко підігріти воду. Ківш серії BERLIN від Ringel має європейський (RoHS, LFGB), американський (FDA) сертифікати якості, що підтверджує безпеку здоров'ю покупців. Готувати з ковшем Ringel можна на будь-яких типах поверхнях включаю індукційну.

RINGEL - бренд якісного посуду та аксесуарів для кухні

Торгівельна марка RINGEL - приклад кращого досвіду європейських виробників посуду та вміння забезпечити максимум якості за прийнятною ціною. Посуд від бренду RINGEL - ідеальний помічник на вашій кухні, щодня надихатиме вас на справжні кулінарні шедеври

RINGEL - залізний характер, блискучий смак

RINGEL поєднав найкращий досвід, сучасні технології та актуальні тенденції у сфері виготовлення металевого посуду. Саме тому ми сміливо заявляємо, що наші вироби дарують споживачеві найкраще поєднання ціни та якості за умови, що якість завжди була, є та буде на першому місці.

Асортимент продукції бренду RINGEL повністю задовольняє потреби в посуді та приладах найвибагливішої господині. До того ж, зовнішній вигляд всього посуду ТМ RINGEL витриманий в універсальній концепції стриманого та лаконічного дизайну, що дозволяє самостійно комбінувати поєднання посуду на кожній окремій кухні.

Поділіться

Ми продаємо каструлі, ковші, сотейники по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете замовити каструлі, ковші, сотейники у будь-яке місто: emax.com.ua, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільский, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-яке інше місто України. Щоб купити каструлі, ковші, сотейники на emax.com.ua, у Білій Церкві, в Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, у Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях, просто залиште замовлення на сайті.

→ Чи можу я купити каструлі, ковші, сотейники в своєму місті?

Так, звичайно. Ми кожен день відправляємо каструлі, ковші, сотейники по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете придбати каструлі, ковші, сотейники на emax.com.ua, у Білій Церкві, у Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Горловці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, в Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях або будь-яку іншу точку України, якщо Вашого міста або населеного пункту немає в списку.