Комбінована плита Hansa FCMXS59363 Хром (6634833)

0 0
(0)
000002314 Код товару: 
Продавець 
16,399
В наявності
56733
Доставка
Нова пошта
Нова пошта
від 50
Нова пошта
Доставка у поштомат - від 50грн., у відділення по Україні - від 50грн., кур'єром - від 85грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта стандарт
Укрпошта стандарт
від 25
Укрпошта стандарт
Доставка у відділення - від 25грн. - до 15кг не більше 70см (3-6днів), кур'єром - від 50грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта експрес
Укрпошта експрес
від 35
Укрпошта експрес
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 60грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Meest
Meest
від 35
Meest
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 65грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Вартість доставки згідно тарифів перевізника
по Україні - 3-5 днів
Оплата
PrivatPay
Visa
Mastercard
Післяплата
Оплата на розрахунковий рахунок
Гарантія
Гарантія 12 міс.
14 днів обмін/повернення

Характеристики Комбінована плита Hansa FCMXS59363 Хром (6634833)

Бренд HANSA
Газ-контроль Є
Газ-контроль Є
Кришка варильної поверхні Скляна
Кількість конфорок 4
Матеріал решіток поверхні Чавунні

Відгуки

Відгуків не знайдено!

Питання

До цього товару не знайдено запитань. Поставте питання першим!

Опис Комбінована плита Hansa FCMXS59363 Хром (6634833)

Комбінована
Кількість конфорок: 4 шт
Корисний об'єм духовки: 65 л
Розмір (Ш х В х Г): 50 х 85 х 60 см

Cooldoor3
Завдяки тепловідбиваючому склу з внутрішньої сторони дверцят, а також потрійному склінню, ми досягли значного зниження температури її зовнішньої поверхні. Передня частина духової шафи залишається холодною і, отже, безпечнішою.

Очищення парою
Завдяки надгладкій структурі емальованого покриття догляд здійснюється швидко, просто і ефективно. Достатньо налити 0,5 води на деко, поставити його в духовку, встановити температуру на 50°C, звичайний режим, і час на 30 хвилин, або налити води та активувати на дисплеї функцію «Clean» (Очищення). Після того, як пара просочить і розм'якшить забруднені місця на стінках духовки, їх можна витерти вологою ганчіркою або губкою, і поверхня стане блискучою і чистою.

Швидке розігрів (4 хв)
Ви можете використовувати цю функцію для досягнення потрібної температури за найкоротший час. Духова шафа нагрівається до температури 150°C за 4 хвилини, що на 20% швидше за стандартний час нагрівання. Тепер ви можете зосередитися на приготуванні їжі замість того, щоб чекати, коли духова шафа нагріється до потрібної температури. Розігрів їжі тепер став так само швидшим і простішим.

A клас енергоспоживання
Hansa піклується про навколишнє середовище, застосовуючи поряд із новітніми технологіями екологічні рішення. Тому всі кухні, духові шафи та плити мають клас енергоспоживання А. Найвищий клас енергоспоживання А гарантує найнижчі рахунки за електрику.

Міцні чавунні грати
Чавунні решітки більш довговічні та міцніші і їх дуже легко утримувати в чистоті, що гарантує просте та безпечне використання.

Рівномірне запікання
Покращена внутрішня геометрія духової шафи забезпечує рівномірну температуру всередині, навіть для випікання великої партії на трьох рівнях. Будьте впевнені, все буде прожарено з усіх боків.

Емаль, що легко очищається
Це рішення зберігає внутрішню частину чистої, а так само забезпечує простоту у використанні, оскільки за гладкими поверхнями легше доглядати. Ми використовуємо емаль, що легко очищається, як стандартна у всіх наших духових шафах.

Хромовані напрямні
Напрямні з нержавіючої сталі забезпечують надійне положення дека в духовці і легкість його переміщення, коли необхідно щось на нього покласти або з нього прибрати. Напрямні можна знімати та мити в посудомийній машині.

Газ-контроль
Якщо вогонь випадково згас, конфорка миттєво припинить подачу газу. Завдяки цьому готування завжди буде безпечним.

Скляна кришка
Спеціально розроблена захисна скляна кришка забезпечує безпеку та комфорт під час експлуатації.

Висувна скринька для посуду на роликових направляючих
Розташований під духовою шафою ящик має ролики, завдяки чому його легко висувати. Це ідеальне місце для зберігання посуду, каструль або сковорідок.

Кількість функцій духовки: 12
вентилятор; верхній нагрівач; нижній нагрівач; верхній + нижній нагрівач; гриль; гриль + верхній нагрівач; вентилятор + кільцевий нагрівач; вентилятор + кільцевий нагрівник + нижній нагрівник; вентилятор + гриль; гриль + верхній нагрівач + рожен; гриль + рожен; вентилятор + верхній нагрівач + нижній нагрівач

Сенсорний світлодіодний дисплей з керуванням часом приготування (ts)
Таймери дозволяють легко встановити час вимкнення та розігріву. Три сенсорні кнопки керування полегшують використання програматора.

SoftSteam
Кондитерські вироби, хліб... навіть краще, ніж із пекарні Просто налийте воду у спеціальний жолоб. Завдяки парі, хліб піднімається краще і рівномірніше, він також пишніший, не пересушується і не розтріскується. SoftSteam також ідеально підходить для підігріву страв, які зберігають свою соковитість.

Поворотна ручка автоматичного запалювання
Поворотна ручка запалювання – дуже зручне рішення. Просто натисніть на ручку та поверніть її, щоб почати готувати. Вогонь загориться автоматично.

Поділіться

Ми продаємо кухонні плити по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете замовити кухонні плити у будь-яке місто: emax.com.ua, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільский, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-яке інше місто України. Щоб купити кухонні плити на emax.com.ua, у Білій Церкві, в Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, у Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях, просто залиште замовлення на сайті.

→ Чи можу я купити кухонні плити в своєму місті?

Так, звичайно. Ми кожен день відправляємо кухонні плити по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете придбати кухонні плити на emax.com.ua, у Білій Церкві, у Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Горловці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, в Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях або будь-яку іншу точку України, якщо Вашого міста або населеного пункту немає в списку.