Конвектор Cecotec Ready Warm 2500 Thermal Connected CCTC-05376

0 0
(0)
000018662 Код товару: 
Продавець 
7,999
В наявності
CCTC-05376
Доставка
Нова пошта
Нова пошта
від 50
Нова пошта
Доставка у поштомат - від 50грн., у відділення по Україні - від 50грн., кур'єром - від 85грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта стандарт
Укрпошта стандарт
від 25
Укрпошта стандарт
Доставка у відділення - від 25грн. - до 15кг не більше 70см (3-6днів), кур'єром - від 50грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта експрес
Укрпошта експрес
від 35
Укрпошта експрес
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 60грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Meest
Meest
від 35
Meest
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 65грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Вартість доставки згідно тарифів перевізника
по Україні - 3-5 днів
Оплата
PrivatPay
Visa
Mastercard
Післяплата
Оплата на розрахунковий рахунок
Гарантія
Гарантія 12 міс.
14 днів обмін/повернення

Характеристики Конвектор Cecotec Ready Warm 2500 Thermal Connected CCTC-05376

Бренд Cecotec
Наявність опор/колес в комплекті опори/колеса
Габарити (ШхВхГ) 96.5 x 62.6 x 26 см
Термостат є
Вологозахисний корпус ні
Наявність пульта дистанційного керування є

Відгуки

Відгуків не знайдено!

Питання

До цього товару не знайдено запитань. Поставте питання першим!

Опис Конвектор Cecotec Ready Warm 2500 Thermal Connected CCTC-05376

Той, з ким не страшні аномально холодні зими та позапланові ремонти тепломереж. Той, з ким завжди надійно, тепло та повно безпечно. Який розуміє мову комфорту і непомітно створює бездоганний мікроклімат, поки ви працюєте або дивіться улюблений серіал. Електричний радіатор CECOTEC Ready Warm 2500 Thermal Connected – це девайс, що дає тепло за розкладом, який ви можете встановити за допомогою таймера. Він не наражає на небезпеку нікого з домашніх, тому що має захист від перегріву і позбавлений гострих кутів або надмірно гарячих поверхонь. Він – ультратонкий корпус та естетика стриманого мінімалізму, що гармонійно впишеться в інтер'єр будь-якого будинку. Висока потужність 2000 Вт. 12 нагрівальних елементів 3 режими роботи Таймер Управління через Wi-Fi або пульт Повний контроль через смартфон Управління Wi-Fi – це приємний бонус, що робить користування гаджетом максимально простим. Перемикайте робочі режими та встановлюйте температуру прямо через смартфон. Світлодіодний екран За бажання можна скористатися пультом дистанційного керування, щоб налаштувати роботу радіатора. Це також досить зручно, і плюс до всього, поточний режим легко відстежувати на світлодіодному дисплеї.

Поділіться

Ми продаємо обігрівачі по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете замовити обігрівачі у будь-яке місто: emax.com.ua, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільский, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-яке інше місто України. Щоб купити обігрівачі на emax.com.ua, у Білій Церкві, в Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, у Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях, просто залиште замовлення на сайті.

→ Чи можу я купити обігрівачі в своєму місті?

Так, звичайно. Ми кожен день відправляємо обігрівачі по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете придбати обігрівачі на emax.com.ua, у Білій Церкві, у Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Горловці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, в Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях або будь-яку іншу точку України, якщо Вашого міста або населеного пункту немає в списку.