LED-телевізор Samsung UE50CU8500UXUA (6869266)

0 0
(0)
000002862 Код товару: 
Продавець 
26,399
В наявності
UE50CU8500UXUA
Доставка
Нова пошта
Нова пошта
від 50
Нова пошта
Доставка у поштомат - від 50грн., у відділення по Україні - від 50грн., кур'єром - від 85грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта стандарт
Укрпошта стандарт
від 25
Укрпошта стандарт
Доставка у відділення - від 25грн. - до 15кг не більше 70см (3-6днів), кур'єром - від 50грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта експрес
Укрпошта експрес
від 35
Укрпошта експрес
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 60грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Meest
Meest
від 35
Meest
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 65грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Вартість доставки згідно тарифів перевізника
по Україні - 3-5 днів
Оплата
PrivatPay
Visa
Mastercard
Післяплата
Оплата на розрахунковий рахунок
Гарантія
Гарантія 12 міс.
14 днів обмін/повернення

Характеристики LED-телевізор Samsung UE50CU8500UXUA (6869266)

Бренд Samsung
CI слот Є
Бездротове підключення Wi-Fi, Bluetooth
Кількість каналів 2
RJ-45 Є
Розміри без підставки 1116.4 x 642.9 x 57.1

Відгуки

Відгуків не знайдено!

Питання

До цього товару не знайдено запитань. Поставте питання першим!

Опис LED-телевізор Samsung UE50CU8500UXUA (6869266)

50"
Дозвіл: 3840 x 2160 (UHD (4K))
Контрастність: Mega Contrast


Напрочуд природна передача кольору
Технологія Dynamic Crystal Color. Пориньте у зображення з високою якістю кольору. Динамічний, кристально-чистий колір забезпечує виняткову реалістичність та деталізацію зображення.

Виняткова передача кольорів у кожній сцені
Технологія подвійного підсвічування Dual LED. Насолоджуйтесь більш реалістичними кольорами та чіткою контрастністю за допомогою інноваційної технології подвійного підсвічування Dual LED, яка оптимізує тон підсвічування відповідно до перегляданого зображення.

Висока якість зображення
Процесор Crystal 4K. Процесор Crystal - це потужний двигун, який забезпечує досвід перегляду на абсолютно новому рівні.

Побачити зображення, а не деталі корпусу телевізора
Безрамковий дизайн з 3 сторін.  Тонкий та елегантний безрамковий дизайн не відволікає вашу увагу від зображення на екрані. Мінімалістичний дизайн і відсутність рамки з усіх чотирьох сторін встановлюють нові стандарти для телевізорів. Тепер ви зможете випробувати справжній ефект занурення у те, що відбувається на екрані.

Оцініть реалістичність зображення у форматі 4K UHD
Роздільна здатність 4К. Насолоджуйтеся чітким зображенням на екрані 4K UHD ТБ який містить в 4 рази більше пікселів у порівнянні з FHD. Ще більше деталей у кожній сцені.

HDR
Приголомшлива деталізація. Технологія High-Dynamic Range (HDR) розширює діапазон кольорового спектру, що відтворюється на екрані, завдяки чому ви бачите найдрібніші деталі зображення навіть у темних сценах.

Ігровий режим
Спеціальний ігровий режим забезпечить мінімальний input lag, завдяки чому ви зможете краще контролювати свої дії в будь-якій ігровій ситуації. Оцініть плавність передачі динамічних сцен без розмиття та тремтіння зображення.

Забудьте про чорний екран
Інтер'єрний режим Ambient дозволяє вивести на екран телевізора ваші улюблені фотографії. Тепер телевізор – це не просто чорний екран, а стильний та універсальний елемент інтер'єру.

Жодних сплутаних проводів
Телевізори Samsung Crystal UHD оснащені системою прихованих проводів, що дозволяє сховати кабелі в підставку. Це дозволяє усунути проблему заплутаних кабелів і їхній вигляд не псуватиме дизайн вашого телевізора.

ТБ та смартфон на одному екрані
Режим Multi View ділить екран ТБ на дві частини, в одну з яких містить контент, який ви дивитеся в даний момент на ТБ, а в іншій поміщає контент з вашого смартфона. Це означає, що вам не потрібно більше відволікатися від екрана ТБ, щоб переглянути контент на екрані телефону.

Підтримка AirPlay 2
За допомогою AirPlay 2 ви вперше зможете керувати контентом прямо з девайсів Apple і відразу на великий екран улюбленого Samsung Crystal UHD 4K ТВ. Програвання відео, музики, фотографій і не тільки - легко. 

Поділіться

Ми продаємо телевізори по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете замовити телевізори у будь-яке місто: emax.com.ua, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільский, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-яке інше місто України. Щоб купити телевізори на emax.com.ua, у Білій Церкві, в Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, у Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях, просто залиште замовлення на сайті.

→ Чи можу я купити телевізори в своєму місті?

Так, звичайно. Ми кожен день відправляємо телевізори по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете придбати телевізори на emax.com.ua, у Білій Церкві, у Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Горловці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, в Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях або будь-яку іншу точку України, якщо Вашого міста або населеного пункту немає в списку.