Мікрохвильова піч Hansa AMM 20 BESH Чорний (6285062)

0 0
(0)
000002298 Код товару: 
Продавець 
8,999
В наявності
1103092
Доставка
Нова пошта
Нова пошта
від 50
Нова пошта
Доставка у поштомат - від 50грн., у відділення по Україні - від 50грн., кур'єром - від 85грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта стандарт
Укрпошта стандарт
від 25
Укрпошта стандарт
Доставка у відділення - від 25грн. - до 15кг не більше 70см (3-6днів), кур'єром - від 50грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта експрес
Укрпошта експрес
від 35
Укрпошта експрес
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 60грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Meest
Meest
від 35
Meest
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 65грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Вартість доставки згідно тарифів перевізника
по Україні - 3-5 днів
Оплата
PrivatPay
Visa
Mastercard
Післяплата
Оплата на розрахунковий рахунок
Гарантія
Гарантія 12 міс.
14 днів обмін/повернення

Характеристики Мікрохвильова піч Hansa AMM 20 BESH Чорний (6285062)

Бренд HANSA
Внутрішній об'єм, л 20
Діаметр поворотного столу, см 24.5
Потужність грилю, Вт 1000
Потужність грилю, Вт 1000
Розміри вбудовування 56 x 38 x 34

Відгуки

Відгуків не знайдено!

Питання

До цього товару не знайдено запитань. Поставте питання першим!

Опис Мікрохвильова піч Hansa AMM 20 BESH Чорний (6285062)

З грилем
Тип управління: Електронне
Внутрішній об'єм: 20 л
Потужність НВЧ: 800 Вт
Розмір (Ш х В х Г): 59.5 x 38.3 x 34.3 см

ЕЛЕКТРОННИЙ ТАЙМЕР
Головною перевагою цього рішення є можливість точного регулювання налаштувань. Завдяки електронному таймеру, ви зможете встановлювати точний час вимкнення мікрохвильової печі.

ПРЕДСТАВЛЕНІ ПРОГРАМИ ПРИГОТУВАННЯ
Автоматичні програми роблять приготування їжі більш швидким та зручним. Просто виберіть потрібну вагу або кількість порцій, а також тип страви, і мікрохвильова піч автоматично вибере найкращі параметри.

ФУНКЦІЯ QUICK START
Одним натисканням мікрохвильова піч вмикається з посиленою потужністю.

КАМЕРА З НЕРЖАВЕЮЧОЇ СТАЛІ
Камера мікрохвильової печі з нержавіючої сталі робить чищення неймовірно легким, не дозволяючи залишатися залишкам їжі.

БЛОКУВАННЯ ВІД ДІТЕЙ
Ця функція особливо корисна для сімей з дітьми, оскільки не дозволяє нікому випадково змінити налаштування.

РОЗМОРОЖУВАННЯ ЗА ЧАСОМ
Функція розморожування за часом значно швидше за традиційне розморожування і запобігає розмноженню бактерій.

РОЗМОРОЖУВАННЯ ПО ВАГІ
Виходячи з ваги продукту, мікрохвильова піч автоматично встановлює час на його розморожування. Завдяки оптимальному часу розморожування запобігає розмноженню бактерій.

ГРИЛЬ
Зима в розпалі, а ви хочете приготувати окіст на грилі? Немає нічого простішого. Поставте блюдо в мікрохвильову піч Hansa, оберіть функцію »Гриль» і на раз-два приготуйте чудово хрумку блюдо

ПОВОРОТНИЙ ПІДДОН
Завдяки поворотному піддону, кожну страву можна готувати та підігрівати рівномірно.

LED ДИСПЛЕЙ
Завдяки світлодіодному дисплею, панель управління дуже легко утримувати в чистоті. Можна також контролювати час приготування їжі.

Поділіться

Ми продаємо мікрохвильовки по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете замовити мікрохвильовки у будь-яке місто: emax.com.ua, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільский, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-яке інше місто України. Щоб купити мікрохвильовки на emax.com.ua, у Білій Церкві, в Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, у Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях, просто залиште замовлення на сайті.

→ Чи можу я купити мікрохвильовки в своєму місті?

Так, звичайно. Ми кожен день відправляємо мікрохвильовки по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете придбати мікрохвильовки на emax.com.ua, у Білій Церкві, у Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Горловці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, в Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях або будь-яку іншу точку України, якщо Вашого міста або населеного пункту немає в списку.