Миска мірна для міксера з подвійною кришкою Herevin Burgundy (2.3 л) (6708771)

0 0
(0)
000002342 Код товару: 
Продавець 
329
В наявності
161906-003
Доставка
Нова пошта
Нова пошта
від 50
Нова пошта
Доставка у поштомат - від 50грн., у відділення по Україні - від 50грн., кур'єром - від 85грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта стандарт
Укрпошта стандарт
від 25
Укрпошта стандарт
Доставка у відділення - від 25грн. - до 15кг не більше 70см (3-6днів), кур'єром - від 50грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта експрес
Укрпошта експрес
від 35
Укрпошта експрес
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 60грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Meest
Meest
від 35
Meest
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 65грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Вартість доставки згідно тарифів перевізника
по Україні - 3-5 днів
Оплата
PrivatPay
Visa
Mastercard
Післяплата
Оплата на розрахунковий рахунок
Гарантія
Гарантія 12 міс.
14 днів обмін/повернення

Характеристики Миска мірна для міксера з подвійною кришкою Herevin Burgundy (2.3 л) (6708771)

Бренд Herevin
Кришка в комплекті Так
В упаковці Ні
Об'єм, л 2.3
Матеріал Пластик
Можна мити в посудомийній машині Так

Відгуки

Відгуків не знайдено!

Питання

До цього товару не знайдено запитань. Поставте питання першим!

Опис Миска мірна для міксера з подвійною кришкою Herevin Burgundy (2.3 л) (6708771)

2. 3 л. Матеріал: пластик. Діаметр: див. Наявність кришки: так Компанія SOLMAZER (Туреччина), яка розпочала свою діяльність як невелике сімейне підприємство з виготовлення виробів зі скла, ось уже кілька десятиліть є виробником надійного та зручного кухонного та столового посуду та кухонного приладдя під брендом HEREVIN. Продукцію SOLMAZER знають та із задоволенням купують у 73 країнах світу на 5 континентах. Гарне та практичне кухонне приладдя та посуд HEREVIN (SOLMAZER) – чудовий додаток до сервірування столу та інтер'єру кухні. Це глеки для напоїв, банки різних ємностей для зберігання продуктів, ємності для сипучих продуктів, цукорниці, сільнички та перечниці, набори для олії, соусу та оцту, а також всякі приємні дрібниці, так необхідні на кухні. Корпус виробів виготовлений із гладкого або рифленого міцного скла, прозорого або декорованого. Комплектуючі: кришки, ручки, дозатори, мірні ложки – з високоякісного твердого пластику яскравих кольорів. Банки для зберігання забезпечені герметичними кришками, що закручуються, ємності для сипучих продуктів укомплектовані мірними ложечками, а кришки зі спеціальним отвором для ложки забезпечать гарантовану зручність у використанні. Прозорий корпус ємностей дозволяє контролювати кількість вмісту та своєчасно поповнювати його. Товари для кухні HEREVIN (SOLMAZER) - універсальна сучасна продукція для дому, дачі, кафе чи ресторану, що виглядає естетично та декоративно. Невимоглива догляду, скляні ємності без пластикових елементів можна мити в посудомийній машині. Продукція HEREVIN повністю відповідає стандартам якості ISO-9001. Контролю якості продукції компанія SOLMAZER приділяє особливу увагу і у виробництві використовуються тільки безпечні для здоров'я людини та навколишнього середовища матеріали. Фахівці компанії SOLMAZER регулярно проводять дослідження ринку та роблять активні та сміливі кроки в галузі вдосконалення дизайну, впровадження новітніх технологій та сучасних матеріалів, щоб запропонувати своїм покупцям найкращі товари. Дизайнери постійно створюють нові колекції виробів та наборів для кухні, щоразу підтверджуючи якісний рівень яскравого та неповторного бренду HEREVIN (SOLMAZER), розширюють асортимент посуду зі скла та кухонного приладдя, модернізують існуючі товарні групи з урахуванням традицій, смаків та запитів людей на різних континентах. Продукція HEREVIN завжди різна та завжди нова Herevin найкраще відомий своїм яскравим і практичним кухонним приладдям. Цей набір контейнерів для обіду ідеально підходить для їжі на ходу або поза домом.

Поділіться

Ми продаємо миски, друшляки по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете замовити миски, друшляки у будь-яке місто: emax.com.ua, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільский, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-яке інше місто України. Щоб купити миски, друшляки на emax.com.ua, у Білій Церкві, в Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, у Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях, просто залиште замовлення на сайті.

→ Чи можу я купити миски, друшляки в своєму місті?

Так, звичайно. Ми кожен день відправляємо миски, друшляки по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете придбати миски, друшляки на emax.com.ua, у Білій Церкві, у Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Горловці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, в Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях або будь-яку іншу точку України, якщо Вашого міста або населеного пункту немає в списку.