Пилосос Gorenje VCEA 23 GLR (TPC01) (6615094)

0 0
(0)
000001967 Код товару: 
Продавець 
4,499
В наявності
731456
Доставка
Нова пошта
Нова пошта
від 50
Нова пошта
Доставка у поштомат - від 50грн., у відділення по Україні - від 50грн., кур'єром - від 85грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта стандарт
Укрпошта стандарт
від 25
Укрпошта стандарт
Доставка у відділення - від 25грн. - до 15кг не більше 70см (3-6днів), кур'єром - від 50грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта експрес
Укрпошта експрес
від 35
Укрпошта експрес
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 60грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Meest
Meest
від 35
Meest
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 65грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Вартість доставки згідно тарифів перевізника
по Україні - 3-5 днів
Оплата
PrivatPay
Visa
Mastercard
Післяплата
Оплата на розрахунковий рахунок
Гарантія
Гарантія 12 міс.
14 днів обмін/повернення

Характеристики Пилосос Gorenje VCEA 23 GLR (TPC01) (6615094)

Бренд Gorenje
Об'єм пилозбірника, л 3
Потужність всмоктування, Вт 212
Максимальна потужність, Вт 700
Паркування Вертикальне, Горизонтальне
Пилозбірник Одноразовий мішок

Відгуки

Відгуків не знайдено!

Питання

До цього товару не знайдено запитань. Поставте питання першим!

Опис Пилосос Gorenje VCEA 23 GLR (TPC01) (6615094)

Для сухого збирання
Тип збирання: Сухий
Пилозбірник: Мішок
Об'єм пилозбірника: 3 л

Велика щітка XpandZone
Щітка з унікальною конструкцією
Х-подібний отвір великої універсальної щітки XpandZone збільшує площу всмоктування пилу з килимів, твердих поверхонь та паркету. Це підвищує ефективність прибирання та економить час.

Фільтрація НЕРА
Для свіжого повітря
Фільтр НЕРА видаляє до 99,95% пилу з повітря, а також затримує пилок та продукти життєдіяльності кліщів, що дуже важливо для людей, які страждають на астму або алергію. Повітря, що всмоктується, проходить через фільтр НЕРА, де частинки пилу і бруду затримуються в волокнах і там залишаються.

Прогумовані коліщатка
М'яко котяться по будь-якій підлозі
Прогумовані коліщатка запобігають пошкодженню делікатних покриттів для підлоги, наприклад, паркету і забезпечують постійний контакт з поверхнею. Пилосос не залишає слідів та подряпин на гладких та твердих поверхнях.

Комплект додаткових насадок
3 насадки
До пилососа додається комплект із трьох додаткових насадок, які значно спростять прибирання в будинку.

Індикація заповнення пилозбірника
Лампочка-індикатор
Світловий індикатор попереджає, що пилозбірник заповнений, і його потрібно замінити або очистити. При заповненому пилозбірнику збільшується опір проходження повітря через пилосос, тому зростає навантаження на двигун.

Прогумовані коліщатка
Не залишають слідів та подряпин
Прогумовані коліщатка запобігають пошкодженню делікатних покриттів для підлоги, наприклад, паркету і забезпечують постійний контакт з поверхнею. Пилосос не залишає слідів та подряпин на гладких та твердих поверхнях.

Автозмотування шнура
Шнур не заплутується і не заважає
Автоматична змотування шнура дозволяє швидко прибрати шнур усередину пилососа після завершення збирання. Це штатне обладнання всіх пилососів Gorenje.

Поділіться

Ми продаємо пилососи по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете замовити пилососи у будь-яке місто: emax.com.ua, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільский, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-яке інше місто України. Щоб купити пилососи на emax.com.ua, у Білій Церкві, в Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, у Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях, просто залиште замовлення на сайті.

→ Чи можу я купити пилососи в своєму місті?

Так, звичайно. Ми кожен день відправляємо пилососи по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете придбати пилососи на emax.com.ua, у Білій Церкві, у Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Горловці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, в Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях або будь-яку іншу точку України, якщо Вашого міста або населеного пункту немає в списку.