Пилосос Hoover HP710PAR 011 (6610651)

0 0
(0)
000001979 Код товару: 
Продавець 
7,099
В наявності
39002217
Доставка
Нова пошта
Нова пошта
від 50
Нова пошта
Доставка у поштомат - від 50грн., у відділення по Україні - від 50грн., кур'єром - від 85грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта стандарт
Укрпошта стандарт
від 25
Укрпошта стандарт
Доставка у відділення - від 25грн. - до 15кг не більше 70см (3-6днів), кур'єром - від 50грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта експрес
Укрпошта експрес
від 35
Укрпошта експрес
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 60грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Meest
Meest
від 35
Meest
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 65грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Вартість доставки згідно тарифів перевізника
по Україні - 3-5 днів
Оплата
PrivatPay
Visa
Mastercard
Післяплата
Оплата на розрахунковий рахунок
Гарантія
Гарантія 12 міс.
14 днів обмін/повернення

Характеристики Пилосос Hoover HP710PAR 011 (6610651)

Бренд Hoover
Максимальна потужність, Вт 850
Основні насадки Пол-килим, Щілинна, Для м'яких меблів, Для ламінату / паркету / плитки
Вага, кг 6
Паркування Горизонтальна
Розміри, см 33.5 х 43.1 х 30

Відгуки

Відгуків не знайдено!

Питання

До цього товару не знайдено запитань. Поставте питання першим!

Опис Пилосос Hoover HP710PAR 011 (6610651)

Для сухого збирання
Тип збирання: Сухий
Пилозбірник: Контейнер
Об'єм пилозбірника: 2 л

H-POWER 700 — високопотужний та надзвичайно тихий безмішковий пилосос, створений із турботою про ваше здоров'я. Ефективний у боротьбі з алергенами та максимально гігієнічний в обслуговуванні.

Надзвичайно тихе та гігієнічне прибирання
Відкрийте для себе потужний та тихий пилосос, який допоможе дбати про чистоту в будинку.

Надзвичайно гігієнічні рішення
Інноваційна технологія самоочищення від пилу Self-Dust Clean допомагає тривалий час зберігати силу втягування та ефективно затримувати частки пилу. Кільце, що очищає, автоматично спорожняє контейнер одним натисканням кнопки: ніякого волосся, намотаного на барабан, ніякого контакту з пилом або вовною — тільки зручне та гігієнічне спорожнення контейнера, навіть якщо він переповнений.

У 10 разів менше шуму*
H-POWER 700 — найтихіший з безмішкових контейнерних пилососів Hoover. Система Acoustic Care і спеціальний акустичний дизайн дозволяють радикально зменшити рівень шуму (до 68 дБ) і зробити пилосос ще більш комфортним у використанні. Це ідеальний варіант для батьків, яким потрібно прибрати будинок, поки дитина спить. До того ж з таким рівнем шуму можна безпечно прибирати навіть уночі.
* Якщо порівняти із загальним рівнем шуму 10 найбільш проданих контейнерних безмішкових пилососів у Франції, Італії, Великобританії, Греції, Португалії, Чехії, Польщі та Словаччині (за даними GFK за січень — жовтень 2019 р.).

Система продуктивності 4 TOP ECO
Система продуктивності 4 TOP ECO дозволяє забезпечити максимальну ефективність прибирання на всіх покриттях підлоги, навіть на килимах, при економії енергії до 50%*. А спеціальна система фільтрації очищає повітря від найдрібніших частинок пилу.
*Продуктивність еквівалентна пилососу потужністю 2300 Вт згідно з результатами внутрішніх випробувань зі збирання пилу за стандартом EN 60312; економія вказана у порівнянні з моделлю TCR4939011.

Технологія моноциклон
Циклонічна технологія гарантує довгострокову потужну продуктивність, високий рівень пиловловлення та зменшує потребу технічного обслуговування фільтра.

Виняткова фільтрація HEPA 13
Циліндр, оснащений подвійним фільтром H13 НЕРА, ідеально підходить для захоплення навіть найменших частинок пилу, які інші пилососи натомість поширюватимуть у повітрі вашого будинку. Це робить його чудовим союзником як для алергіків, так і астматиків

Більше ніяких запахів та бактерій
Антибактеріальний фільтр зменшує до мінімуму поширення запахів та бактерій, роблячи пилосос максимально гігієнічним та зручним у користуванні.

Асортимент насадок
H-POWER 700 укомплектований набором аксесуарів, що дозволяють максимально враховувати специфіку поверхні, що очищається під час прибирання. Вони легко закріплюються та знімаються, гнучкі у використанні та ефективно працюють.

Супернасадка для всіх типів покриття для підлоги
Гарантовано ідеальне прибирання на всіх типах покриття для підлоги.

Насадка для догляду за паркетом
М'яко очищає делікатні поверхні на зразок паркету та ламінату.

Насадка для меблів
Ідеальний інструмент для догляду за тканинами типу портьєр, чохлів для матраців та оббивки диванів та стільців.

М'яка щітка для збирання пилу
Для м'якого прибирання твердих поверхонь (книжкових полиць, клавіатур, плінтусів).

Насадка для щілин
Прекрасно підходить для прибирання в кутах та вузьких місцях.

Поділіться

Ми продаємо пилососи по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете замовити пилососи у будь-яке місто: emax.com.ua, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільский, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-яке інше місто України. Щоб купити пилососи на emax.com.ua, у Білій Церкві, в Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, у Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях, просто залиште замовлення на сайті.

→ Чи можу я купити пилососи в своєму місті?

Так, звичайно. Ми кожен день відправляємо пилососи по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете придбати пилососи на emax.com.ua, у Білій Церкві, у Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Горловці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, в Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях або будь-яку іншу точку України, якщо Вашого міста або населеного пункту немає в списку.