Пилосос Thomas DryBOX Amfibia Family (788599)

0 0
(0)
000011823 Код товару: 
Продавець 
15,999
В наявності
788599
Доставка
Нова пошта
Нова пошта
від 50
Нова пошта
Доставка у поштомат - від 50грн., у відділення по Україні - від 50грн., кур'єром - від 85грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта стандарт
Укрпошта стандарт
від 25
Укрпошта стандарт
Доставка у відділення - від 25грн. - до 15кг не більше 70см (3-6днів), кур'єром - від 50грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта експрес
Укрпошта експрес
від 35
Укрпошта експрес
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 60грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Meest
Meest
від 35
Meest
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 65грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Вартість доставки згідно тарифів перевізника
по Україні - 3-5 днів
Оплата
PrivatPay
Visa
Mastercard
Післяплата
Оплата на розрахунковий рахунок
Гарантія
Гарантія 12 міс.
14 днів обмін/повернення

Характеристики Пилосос Thomas DryBOX Amfibia Family (788599)

Бренд THOMAS
Об'єм пилозбірника, л 1.8 л
Довжина шнура 8 м
Автозмотування шнура є
Споживана потужність 1700 Вт
Ємність для миючого засобу 1.8 л

Відгуки

Відгуків не знайдено!

Питання

До цього товару не знайдено запитань. Поставте питання першим!

Опис Пилосос Thomas DryBOX Amfibia Family (788599)

Суперкомфортне прибирання – пилосос завжди готовий до роботи і не вимагає очищення після кожного прибирання Як пилозбірник використовується система DryBox з фракційним поділом пилу. Швидке та якісне прибирання завдяки постійній силі всмоктування. Дуже легке очищення контейнера, яке до того ж необов'язкове після кожного збирання. Дуже легке та безпечне очищення Велике сміття з центрального відсіку просто викидається у цебро. А дрібний пил, леткий і небезпечний для наших легень, залишається в ізольованих бічних відділах. Її можна безконтактно змити водою в міру заповнення. Відмінний варіант безмішкової системи для алергіків. Сухе прибирання з аквафільтром – немає зайвих витрат на мішки та немає падіння потужності всмоктування. Замість мішка використається інноваційна технологія – система очищення повітря AQUA-BOX. Системою AQUA-BOX дуже просто користуватися: перед прибиранням у контейнер наливається літр води, а коли прибирання закінчено, вода з усім зібраним сміттям виливається. Завдяки особливій конструкції АКВА-БОКС потужність всмоктування під час прибирання постійно висока, тому гарантований відмінний результат. Свіже та чисте повітря після збирання - Thomas Wet-Jet технологія придушення пилу Унікальна технологія придушення пилу THOMAS WET-JET на вході до Aqua-Box створює потужну «водяну стіну» на запиленому повітря. Чотири розхідні «душа» інтенсивно промивають повітря від сміття, великих і дрібних частинок пилу, а також алергенів. Все, що було зібрано, після збирання разом із брудною водою просто виливається. Повітря в будинку стає корисним для дихання - свіжим і чистим. Бережне очищення паркету та ламінату від пилу Щітка з пружними щетинками з натуральної кінського волосу та вставкою з натуральної повсті розроблена спеціально для дбайливого очищення від пилу та для м'якого полірування паркету та ламінату під час сухого прибирання. Всього один рух - і ваші підлоги та килими відмінно вимиті Швабра більше не потрібна Оновлення ворсу м'яких меблів Насадка для вологого прибирання оббивки м'яких меблів очищає ворс від пилу та допомагає ліквідувати плями. Особливо актуальна для алергіків та для сімей з маленькими дітьми. Ця насадка також добре відмиває плями з килимів та паласів. Зручне налаштування потужності всмоктування - технологія Touch Tronic Ефективне прибирання за мінімальних енерговитрат: можна точно підібрати потужність всмоктування під конкретний тип покриття. 4 режими збирання з індикацією-підказкою допомагають швидко налаштувати потужність всмоктування. Простий догляд за фільтрами Усі поролонові фільтри та фільтр тонкого очищення НЕРА 13 класу можна мити. Це збільшує їх термін служби та забезпечує високу якість прибирання.

Поділіться

Ми продаємо пилососи по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете замовити пилососи у будь-яке місто: emax.com.ua, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільский, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-яке інше місто України. Щоб купити пилососи на emax.com.ua, у Білій Церкві, в Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, у Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях, просто залиште замовлення на сайті.

→ Чи можу я купити пилососи в своєму місті?

Так, звичайно. Ми кожен день відправляємо пилососи по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете придбати пилососи на emax.com.ua, у Білій Церкві, у Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Горловці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, в Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях або будь-яку іншу точку України, якщо Вашого міста або населеного пункту немає в списку.