Пральна машина автоматична Indesit BTW A61053 (EU) (6409546)

0 0
(0)
000001060 Код товару: 
Продавець 
13,199
В наявності
859991536870
Доставка
Нова пошта
Нова пошта
від 50
Нова пошта
Доставка у поштомат - від 50грн., у відділення по Україні - від 50грн., кур'єром - від 85грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта стандарт
Укрпошта стандарт
від 25
Укрпошта стандарт
Доставка у відділення - від 25грн. - до 15кг не більше 70см (3-6днів), кур'єром - від 50грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта експрес
Укрпошта експрес
від 35
Укрпошта експрес
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 60грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Meest
Meest
від 35
Meest
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 65грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Вартість доставки згідно тарифів перевізника
по Україні - 3-5 днів
Оплата
PrivatPay
Visa
Mastercard
Післяплата
Оплата на розрахунковий рахунок
Гарантія
Гарантія 12 міс.
14 днів обмін/повернення

Характеристики Пральна машина автоматична Indesit BTW A61053 (EU) (6409546)

Бренд INDESIT
Захист від переливу Є
Відстрочка старту Є
Споживання води (прання та віджимання), л/цикл 43
Вага в упаковці, кг 58
Споживання електроенергії (прання та віджимання), кВт/рік 153

Відгуки

Відгуків не знайдено!

Питання

До цього товару не знайдено запитань. Поставте питання першим!

Опис Пральна машина автоматична Indesit BTW A61053 (EU) (6409546)

6 кг
Швидкість віджиму: 1000 об/хв
Розмір (Ш х В х Г): 40 х 90 х 60 см

Загальні відомості
Керують моделлю пральної машини BTW A61053 (EU) за допомогою поворотної ручки та кнопок. Програму прання вибирають поворотною ручкою, а кнопки служать для встановлення додаткових параметрів та функцій використовують панель із кнопками. Ця модель працює з шумовим рівнем 78 дБ при віджимі, а при пранні – 60 дБ.

Функціональні можливості
Виробниками моделі BTW A61053 (EU) вбудовано 14 програм для прання. Щоб швидко випрати слабко забруднені речі, ви можете скористатися режимом «Швидке прання». Для безпеки, в пральну машинку вбудований захист від протікання, який автоматично контролює стан системи зливу та подачі води. Щоб агрегат прослужив довгий час, вбудували контроль за утворенням піни та дисбалансу.

Технічні характеристики
Ви зможете випрати більше білизни, з можливістю завантаження прання модель BTW A61053 (EU) на 6 кілограм. Інтенсивність віджиму залежить від максимальної швидкості обертання барабана, у цього агрегату значення швидкості досягає 1000 оборотів на хвилину. Витрати води мінімальні – за цикл витрачено 39 літрів води. Для тривалого терміну служби достатньо міцності пластикового бака і нержавіючої сталі як матеріал ТЕНу.

Класи ефективності
Ступінь видалення забруднення у моделі BTW A61053 (EU) характеризується «А» класом прання. Це одна з найкращих якостей прального процесу. Клас віджиму залежить від залишку вологи в білизні - пральна машина має «С» класом віджиму. Споживання електроенергії економне – клас «А+++».  

Поділіться

Ми продаємо пральні машини по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете замовити пральні машини у будь-яке місто: emax.com.ua, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільский, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-яке інше місто України. Щоб купити пральні машини на emax.com.ua, у Білій Церкві, в Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, у Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях, просто залиште замовлення на сайті.

→ Чи можу я купити пральні машини в своєму місті?

Так, звичайно. Ми кожен день відправляємо пральні машини по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете придбати пральні машини на emax.com.ua, у Білій Церкві, у Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Горловці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, в Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях або будь-яку іншу точку України, якщо Вашого міста або населеного пункту немає в списку.