Робот-пилосос Hoover HGO320H 011 (6610891)

0 0
(0)
000002041 Код товару: 
Продавець 
10,999
В наявності
38383000
Доставка
Нова пошта
Нова пошта
від 50
Нова пошта
Доставка у поштомат - від 50грн., у відділення по Україні - від 50грн., кур'єром - від 85грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта стандарт
Укрпошта стандарт
від 25
Укрпошта стандарт
Доставка у відділення - від 25грн. - до 15кг не більше 70см (3-6днів), кур'єром - від 50грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта експрес
Укрпошта експрес
від 35
Укрпошта експрес
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 60грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Meest
Meest
від 35
Meest
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 65грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Вартість доставки згідно тарифів перевізника
по Україні - 3-5 днів
Оплата
PrivatPay
Visa
Mastercard
Післяплата
Оплата на розрахунковий рахунок
Гарантія
Гарантія 12 міс.
14 днів обмін/повернення

Характеристики Робот-пилосос Hoover HGO320H 011 (6610891)

Бренд Hoover
Час роботи, хв 120
Об'єм пилозбірника, л 0.35
Автоматична підзарядка (повернення на базу) Так
Тип покриття Ковролін, Плитка, Паркет, Ламінат, Лінолеум, Килим з низьким ворсом
Пилозбірник Контейнер

Відгуки

Відгуків не знайдено!

Питання

До цього товару не знайдено запитань. Поставте питання першим!

Опис Робот-пилосос Hoover HGO320H 011 (6610891)

Робот-пилосос
Тип збирання: Сухий/вологий
Пилозбірник: Контейнер
Об'єм пилозбірника: 0.35 л

H-GO 300 HYDRO
Робот H-GO 300 HYDRO — ідеальний помічник для підтримки чистоти у домі. Він надзвичайно ефективний, оскільки оснащений удосконаленою технологією гіроскопічної навігації, яка забезпечує більш точне формування карти приміщення та частоту повторення шляху очищення. Завдяки поєднанню сухого та вологого режиму він гарантує ретельне прибирання та бездоганну чистоту підлоги. H-GO 300 HYDRO здатний працювати в автономному режимі. Все, що потрібно, — це запланувати час його включення: робот легко долає перешкоди і м'яко огинає меблі, чітко слідує наміченому шляху для ретельного прибирання всіх підлогових покриттів. Крім того, він оснащений потужною літієвою батареєю, яка розрахована на 120 хвилин безперервної роботи — достатньо для того, щоб забратися у всьому будинку.
 
  БЕЗЩЕТОЧНИЙ ДВИГУН
Безщітковий двигун H-GO 300 HYDRO забезпечує відмінне всмоктування. Він ретельно збирає як найдрібніший пил, так і більше сміття. Завдяки постійним магнітам, які зменшують тертя та вібрацію та збільшують швидкість, пристрій гарантує потужне всмоктування, високу ефективність та більш тривалий термін служби.
Ретельне прибирання
Завдяки двом боковим щіткам і центральній щітці, що обертається, H-GO 300 HYDRO надзвичайно ефективно збирає пил, бруд і шерсть домашніх тварин з усіх поверхонь, затишних куточків і навіть килимів.
 
  2 В 1 — ФУНКЦІЯ ЗБИРАННЯ ПИЛУ І МИТТЯ ПІДЛОГИ
За допомогою функції одночасного всмоктування та миття підлоги H-GO 300 HYDRO легко справляється з пилом та брудом і забезпечує бездоганну чистоту підлогових покриттів, включаючи дерево, плитку, ламінат та камінь.
Удосконалена технологія ГІРОСКОПІЧНОЇ НАВІГАЦІЇ
Завдяки вбудованому гіроскопу H-GO 300 HYDRO зчитує сигнали, що дозволяють йому забезпечувати високу точність напрямку та зберігати правильну траєкторію, швидкість руху, а також вимірювати прискорення. Цей спосіб забезпечує більш точну навігацію, високу ефективність очищення, а також відсутність неприбраних областей та хаотичних рухів
 
  ІНТЕЛЕКТУАЛЬНІ ДАТЧИКИ ПЕРЕШКОД
Завдяки своїм інтелектуальним датчикам H-GO 300 HYDRO розпізнає перешкоди та меблі, знижує швидкість та змінює напрямок, уникаючи ударів та зіткнень.
ДАТЧИКИ ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПАДІННЯ
H-GO 300 HYDRO оснащений повним набором датчиків захисту від падіння для автоматичного розпізнавання сходів та запобігання випадковим падінням.
 
  АВТОМАТИЧНЕ ПОВЕРНЕННЯ НА ЗАРЯДНУ СТАНЦІЮ
H-GO 300 HYDRO автоматично повертається на зарядну станцію після завершення циклу очищення або за низького рівня заряду.
ЧАС АВТОНОМНОЇ РОБОТИ: ДО 120 ХВИЛИН
Автономний час роботи до 120 хвилин завдяки високопродуктивній літієвій батареї.
 
  ІНТУЇТИВНЕ УПРАВЛІННЯ
Увімкніть або зупиняйте H-GO 300 HYDRO за допомогою кнопок на самому продукті або пульта дистанційного керування з РК-дисплеєм, який дозволить вам отримати доступ до всіх функцій.
ФУНКЦІЯ ПЛАНУВАННЯ ПРИБИРАННЯ
Використовуйте пульт дистанційного керування, щоб запланувати сеанс прибирання, коли вас немає вдома, і дозвольте H-GO 300 HYDRO зробити все за вас
 

 

Поділіться

Ми продаємо роботи-пилососи по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете замовити роботи-пилососи у будь-яке місто: emax.com.ua, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільский, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-яке інше місто України. Щоб купити роботи-пилососи на emax.com.ua, у Білій Церкві, в Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, у Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях, просто залиште замовлення на сайті.

→ Чи можу я купити роботи-пилососи в своєму місті?

Так, звичайно. Ми кожен день відправляємо роботи-пилососи по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете придбати роботи-пилососи на emax.com.ua, у Білій Церкві, у Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Горловці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, в Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях або будь-яку іншу точку України, якщо Вашого міста або населеного пункту немає в списку.