Рюкзак Case Logic CVBP-106 Black (6618508)

0 0
(0)
000002381 Код товару: 
Продавець 
6,199
В наявності
3204535
Доставка
Нова пошта
Нова пошта
від 50
Нова пошта
Доставка у поштомат - від 50грн., у відділення по Україні - від 50грн., кур'єром - від 85грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта стандарт
Укрпошта стандарт
від 25
Укрпошта стандарт
Доставка у відділення - від 25грн. - до 15кг не більше 70см (3-6днів), кур'єром - від 50грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта експрес
Укрпошта експрес
від 35
Укрпошта експрес
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 60грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Meest
Meest
від 35
Meest
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 65грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Вартість доставки згідно тарифів перевізника
по Україні - 3-5 днів
Оплата
PrivatPay
Visa
Mastercard
Післяплата
Оплата на розрахунковий рахунок
Гарантія
Гарантія 12 міс.
14 днів обмін/повернення

Характеристики Рюкзак Case Logic CVBP-106 Black (6618508)

Бренд Case Logic
Місткість Об'єктив, Штатив, Аксесуари, Фотоапарат
Матеріал Поліестер
Колір Black
Тип Рюкзак
Артикул 3204535

Відгуки

Відгуків не знайдено!

Питання

До цього товару не знайдено запитань. Поставте питання першим!

Опис Рюкзак Case Logic CVBP-106 Black (6618508)

Поліестер
Місткість: Фотоапарат, об'єктив, штатив, аксесуари

Рюкзак найвищої якості для фотоапарата, що забезпечує надійний захист, швидкий доступ до обладнання та винятковий комфорт.

Особливості:

  • Підходить для більшості цифрових дзеркальних фотоапаратів разом з декількома об'єктивами та аксесуарами
  • Швидкий доступ зверху до фотоапарата з прикріпленим об'єктивом zoom
  • Служить для захисту ноутбука з екраном 15,6" та планшета з екраном 11"
  • Регульовані перегородки з м'якою підкладкою дозволяють організувати внутрішній простір на власний розсуд
  • Дно рюкзака виготовлене з пресованого етилвінілацетату, який надає стійкості виробу та захищає вміст від вологи та ударів
  • Верхня кришка має вставку зі спіненого матеріалу, який забезпечує додатковий захист для основного фотоапарата
  • Наплічні ремені та задня панель з м'якою підкладкою подвійної товщини забезпечують комфорт при перенесенні
  • Зручна блискавка дозволяє легко діставати аксесуари
  • На бічній панелі можна спокійно носити штатив або пляшку з водою
  • Панель для кріплення до валізи для безтурботних подорожей
  • Довговічний виріб, виготовлений із міцних матеріалів високої якості
  • Дощовий чохол у комплекті
  • Нагрудний ремінь служить для додаткової фіксації

Поділіться

Ми продаємо рюкзаки та сумки по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете замовити рюкзаки та сумки у будь-яке місто: emax.com.ua, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільский, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-яке інше місто України. Щоб купити рюкзаки та сумки на emax.com.ua, у Білій Церкві, в Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, у Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях, просто залиште замовлення на сайті.

→ Чи можу я купити рюкзаки та сумки в своєму місті?

Так, звичайно. Ми кожен день відправляємо рюкзаки та сумки по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете придбати рюкзаки та сумки на emax.com.ua, у Білій Церкві, у Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Горловці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, в Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях або будь-яку іншу точку України, якщо Вашого міста або населеного пункту немає в списку.