Щипці для завивки Remington CI5538 (6435989)

0 0
(0)
000001106 Код товару: 
Продавець 
1,319
В наявності
45642560100
Доставка
Нова пошта
Нова пошта
від 50
Нова пошта
Доставка у поштомат - від 50грн., у відділення по Україні - від 50грн., кур'єром - від 85грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта стандарт
Укрпошта стандарт
від 25
Укрпошта стандарт
Доставка у відділення - від 25грн. - до 15кг не більше 70см (3-6днів), кур'єром - від 50грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта експрес
Укрпошта експрес
від 35
Укрпошта експрес
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 60грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Meest
Meest
від 35
Meest
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 65грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Вартість доставки згідно тарифів перевізника
по Україні - 3-5 днів
Оплата
PrivatPay
Visa
Mastercard
Післяплата
Оплата на розрахунковий рахунок
Гарантія
Гарантія 12 міс.
14 днів обмін/повернення

Характеристики Щипці для завивки Remington CI5538 (6435989)

Бренд Remington
Кількість температурних режимів 8
Конструкція Класична
Довжина кабелю, м 1.8
Покриття нагрівального елемента Керамічне
Розмір пластин, мм 38

Відгуки

Відгуків не знайдено!

Питання

До цього товару не знайдено запитань. Поставте питання першим!

Опис Щипці для завивки Remington CI5538 (6435989)

Класична
Температура нагрівання: 150 - 210° C
Кількість температурних режимів: 8
Покриття нагр. елемента: Керамічне

  Створюйте розкішні, об'ємні локони за допомогою плойки CI5538 Pro Big Curl від Remington. Діаметр плойки 38 мм. Ідеально підходить для створення природних хвиль, додаючи чудовий об'єм.
  Якщо ви володарка рівного волосся, але мрієте про повітряні, природні кучері, модель із серії Pro Big Curl допоможе вам створити потрібне укладання. Завдяки комбінації титанового і керамічного покриття, ваше волосся завжди виглядатиме доглянутим. Це поєднання забезпечує захист у 4 рази більше, ніж стандартне керамічне покриття. Іонно-турмалінова технологія, з гладким покриттям для плавного ковзання, робить процес укладання більш безпечним для вашого волосся, зберігаючи його м'якість і блиск.
  Через 30 секунд після ввімкнення плойка вже готова до роботи. Модель CI5538 дозволяє вибрати температуру в діапазоні від 140 до 210°C. Серед 8 температурних режимів ви зможете підібрати ідеальне рішення для укладання. Навіть використовуючи найнижчу температуру, ви завжди отримаєте ідеальний результат укладання з природними локонами.

 

Поділіться

Ми продаємо фени, стайлери по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете замовити фени, стайлери у будь-яке місто: emax.com.ua, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільский, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-яке інше місто України. Щоб купити фени, стайлери на emax.com.ua, у Білій Церкві, в Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, у Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях, просто залиште замовлення на сайті.

→ Чи можу я купити фени, стайлери в своєму місті?

Так, звичайно. Ми кожен день відправляємо фени, стайлери по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете придбати фени, стайлери на emax.com.ua, у Білій Церкві, у Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Горловці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, в Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях або будь-яку іншу точку України, якщо Вашого міста або населеного пункту немає в списку.