SSD накопичувач Transcend MTS830S 256GB M.2 SATA SATA III TLC (TS256GMTS830S) (6462261)

0 0
(0)
000001461 Код товару: 
Продавець 
1,299
В наявності
TS256GMTS830S
Доставка
Нова пошта
Нова пошта
від 50
Нова пошта
Доставка у поштомат - від 50грн., у відділення по Україні - від 50грн., кур'єром - від 85грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта стандарт
Укрпошта стандарт
від 25
Укрпошта стандарт
Доставка у відділення - від 25грн. - до 15кг не більше 70см (3-6днів), кур'єром - від 50грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта експрес
Укрпошта експрес
від 35
Укрпошта експрес
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 60грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Meest
Meest
від 35
Meest
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 65грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Вартість доставки згідно тарифів перевізника
по Україні - 3-5 днів
Оплата
PrivatPay
Visa
Mastercard
Післяплата
Оплата на розрахунковий рахунок
Гарантія
Гарантія 12 міс.
14 днів обмін/повернення

Характеристики SSD накопичувач Transcend MTS830S 256GB M.2 SATA SATA III TLC (TS256GMTS830S) (6462261)

Бренд Transcend
Швидкість запису, Мб/сек 500
Швидкість читання, Мб/сек 560
Тип накопичувача Внутрішній
Інтерфейс SATAIII
Особливості пам'яті 3D

Відгуки

Відгуків не знайдено!

Питання

До цього товару не знайдено запитань. Поставте питання першим!

Опис SSD накопичувач Transcend MTS830S 256GB M.2 SATA SATA III TLC (TS256GMTS830S) (6462261)

256 ГБ
Інтерфейс: SATAIII
Форм-фактор: M.2

Твердотільний накопичувач з інтерфейсом PCIe
Твердотільний накопичувач Transcend MTS830S оснащений інтерфейсом PCI Express Gen3 x4 з підтримкою стандарту NVMe та демонструє видатну продуктивність. Виріб встановлюють у високопродуктивні системи, що використовуються для завдань, які вимагають максимального рівня готовності та не допускають найменших затримок — робочих станцій для обробки аудіо та відео, ігрових ПК, а також корпоративних рішень. Побудований на базі флеш-пам'яті 3D TLC NAND, твердотільний накопичувач не тільки забезпечує високу швидкість передачі даних, але й демонструє найвищий рівень надійності.

Що таке інтерфейс PCIe
Інтерфейс PCIe (або PCI Express) використовується для з'єднання хост-комп'ютера з твердотілим накопичувачем. Ця технологія використовує одну або більше ліній, по кожній з яких здійснюються передача та прийом даних, а також відрізняється від SATA (або Serial ATA) значно вищою продуктивністю, що дозволяє MTS830S найкраще відповідати вимогам сучасних високошвидкісних систем та пристроїв.

>

Що таке стандарт NVMe
NVMe (або NVM Express) — це інтерфейс хост-контролера, створений для використання в корпоративних та клієнтських системах, які оснащені твердотілим накопичувачем з інтерфейсом PCI Express. Стандарт NVMe передбачає більш високий рівень продуктивності, ніж AHCI (Advanced Host Controller Interface), у тому числі, він містить вимоги щодо масштабування пропускної спроможності, більшої кількості операцій введення/виводу в секунду та мінімізації затримок.

Довговічність та висока надійність
MTE110S підтримує ефективний алгоритм виявлення та виправлення помилок ECC, LDPC (Low-Density Parity Check), які допомагають забезпечити надійність зберігання вашої інформації. Виготовлений на основі високоякісних мікросхем флеш-пам'яті NAND TLC та оснащений механізмами динамічного регулювання продуктивності для запобігання перегріву, твердотільний накопичувач відрізняється довговічністю та високою надійністю.

Гарантія якості
Для забезпечення максимального рівня якості твердотільний накопичувач пройшов ретельне тестування на всіх етапах виробництва, у тому числі перевірялася його вібро-, термо- та вологостійкість, продуктивність та функціональність.

Поділіться

Ми продаємо ssd накопичувачі по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете замовити ssd накопичувачі у будь-яке місто: emax.com.ua, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільский, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-яке інше місто України. Щоб купити ssd накопичувачі на emax.com.ua, у Білій Церкві, в Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, у Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях, просто залиште замовлення на сайті.

→ Чи можу я купити ssd накопичувачі в своєму місті?

Так, звичайно. Ми кожен день відправляємо ssd накопичувачі по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете придбати ssd накопичувачі на emax.com.ua, у Білій Церкві, у Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Горловці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, в Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях або будь-яку іншу точку України, якщо Вашого міста або населеного пункту немає в списку.