Тарілка десертна IPEC TOKYO (6391288)

0 0
(0)
000000999 Код товару: 
Продавець 
319
В наявності
30901044
Доставка
Нова пошта
Нова пошта
від 50
Нова пошта
Доставка у поштомат - від 50грн., у відділення по Україні - від 50грн., кур'єром - від 85грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта стандарт
Укрпошта стандарт
від 25
Укрпошта стандарт
Доставка у відділення - від 25грн. - до 15кг не більше 70см (3-6днів), кур'єром - від 50грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта експрес
Укрпошта експрес
від 35
Укрпошта експрес
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 60грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Meest
Meest
від 35
Meest
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 65грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Вартість доставки згідно тарифів перевізника
по Україні - 3-5 днів
Оплата
PrivatPay
Visa
Mastercard
Післяплата
Оплата на розрахунковий рахунок
Гарантія
Гарантія 12 міс.
14 днів обмін/повернення

Характеристики Тарілка десертна IPEC TOKYO (6391288)

Бренд Ipec
Можна використовувати в НВЧ Так
Можна використовувати в НВЧ Так
Форма Квадратна
Серія Tokyo
Матеріал Кам'яна кераміка

Відгуки

Відгуків не знайдено!

Питання

До цього товару не знайдено запитань. Поставте питання першим!

Опис Тарілка десертна IPEC TOKYO (6391288)

21х21 см
. Матеріал: кам'яна кераміка. Форма: квадратна

IPEC– найбільший виробник посуду з кам'яної кераміки в Румунії та Європі, історія якого розпочалася з 1994 р.
Виробництво посуду - високотехнологічне, повністю роботизоване.

Посуд з кам'яної кераміки, порівняно з класичною керамікою, набагато міцніший, при цьому також добре зберігає тепло.

Кам'яна кераміка проходить подвійне випалення, вдруге - при дуже високій температурі 1200 С. В результаті, глина і кварц сплавляються в єдине ціле – виходить матеріал, який поєднує в собі характеристики класичної кераміки та скла (міцний, як загартоване скло, і добре тримає тепло, як кераміка).

Технічні характеристики продукції:

  • можна мити в посудомийній машині (мінімум 200 циклів без видимих ​​змін);
  • можна використовувати в мікрохвильовій печі;
  • вологопоглинання 2% (класична кераміка 10-15%);
  • не містить кадмій та свинець;
  • подібні характеристики з порцеляною (порцеляна напівпрозора, кам'яна кераміка не прозора).

Поділіться

Ми продаємо тарілки по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете замовити тарілки у будь-яке місто: emax.com.ua, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільский, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-яке інше місто України. Щоб купити тарілки на emax.com.ua, у Білій Церкві, в Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, у Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях, просто залиште замовлення на сайті.

→ Чи можу я купити тарілки в своєму місті?

Так, звичайно. Ми кожен день відправляємо тарілки по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете придбати тарілки на emax.com.ua, у Білій Церкві, у Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Горловці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, в Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях або будь-яку іншу точку України, якщо Вашого міста або населеного пункту немає в списку.