Веб-камера Logitech C922 Pro FullHD (960-001088)

0 0
(0)
000006397 Код товару: 
Продавець 
5,865
В наявності
960-001088
Доставка
Нова пошта
Нова пошта
від 50
Нова пошта
Доставка у поштомат - від 50грн., у відділення по Україні - від 50грн., кур'єром - від 85грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта стандарт
Укрпошта стандарт
від 25
Укрпошта стандарт
Доставка у відділення - від 25грн. - до 15кг не більше 70см (3-6днів), кур'єром - від 50грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта експрес
Укрпошта експрес
від 35
Укрпошта експрес
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 60грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Meest
Meest
від 35
Meest
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 65грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Вартість доставки згідно тарифів перевізника
по Україні - 3-5 днів
Оплата
PrivatPay
Visa
Mastercard
Післяплата
Оплата на розрахунковий рахунок
Гарантія
Гарантія 12 міс.
14 днів обмін/повернення

Характеристики Веб-камера Logitech C922 Pro FullHD (960-001088)

Бренд LOGITECH
Частота кадрів за секунду 60
Довжина кабелю 1.8 м
Вага 162
Вбудований мікрофон Вбудований
Тип сенсора CMOS

Відгуки

Відгуків не знайдено!

Питання

До цього товару не знайдено запитань. Поставте питання першим!

Опис Веб-камера Logitech C922 Pro FullHD (960-001088)

Оптимізовані характеристики для запису та потокової передачі відео Надійне підключення та висока якість відео для живого мовлення на таких каналах, як Twitch та YouTube. Поточна передача будь-якого вмісту у форматі 1080p або HD 720p зі швидкістю 60 кадрів за секунду. Транслюйте свою гру як Full HD з чітким звуковим супроводом без затримок та перерв. Скористайтеся перевагами автофокусування та широкого кута огляду (78 градусів) та вбудованою функцією заміни фону (за технологією Personify). Потокова трансляція відео у форматах Full HD 1080p зі швидкістю 30 кадрів за секунду або 720p зі швидкістю 60 кадрів за секунду Потокова передача та запис реалістичного відео у форматі HD 1080p з яскравою та насиченою картинкою та неймовірно чіткою передачею деталей. Завдяки передовій технології стиснення H.264 дані передаються швидко і без збоїв навіть по мережі з невисокою пропускною здатністю. Можливість заміни фону на вибір За технологією Personify Під час трансляції та під час спілкування з аудиторією у відео можна вбудовувати динамічні зображення. Ця інтегрована інноваційна функція дозволяє створювати візуальні заставки під час трансляції процесу гри, щоб наголосити на своїй індивідуальності. Автоматична корекція низького рівня освітленості Зображення виходить чітким навіть за слабкого освітлення. Налаштування потокового відео автоматично регулюється, якщо зйомка ведеться при нерівномірному кімнатному освітленні, а також у разі відтворення відео на комп'ютерних екранах. Запис звуку у стереоформаті під будь-яким кутом Два широконаправлені мікрофони забезпечують стабільно чіткий звук для відео, що записується або транслюється.

Поділіться

Ми продаємо веб-камери по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете замовити веб-камери у будь-яке місто: emax.com.ua, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільский, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-яке інше місто України. Щоб купити веб-камери на emax.com.ua, у Білій Церкві, в Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, у Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях, просто залиште замовлення на сайті.

→ Чи можу я купити веб-камери в своєму місті?

Так, звичайно. Ми кожен день відправляємо веб-камери по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете придбати веб-камери на emax.com.ua, у Білій Церкві, у Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Горловці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, в Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях або будь-яку іншу точку України, якщо Вашого міста або населеного пункту немає в списку.