Холодильник Gorenje NRK 6202 AW4 (HZF3568SED) (6567292)

0 0
(0)
000001755 Код товару: 
Продавець 
23,499
В наявності
736285
Доставка
Нова пошта
Нова пошта
від 50
Нова пошта
Доставка у поштомат - від 50грн., у відділення по Україні - від 50грн., кур'єром - від 85грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта стандарт
Укрпошта стандарт
від 25
Укрпошта стандарт
Доставка у відділення - від 25грн. - до 15кг не більше 70см (3-6днів), кур'єром - від 50грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта експрес
Укрпошта експрес
від 35
Укрпошта експрес
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 60грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Meest
Meest
від 35
Meest
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 65грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Вартість доставки згідно тарифів перевізника
по Україні - 3-5 днів
Оплата
PrivatPay
Visa
Mastercard
Післяплата
Оплата на розрахунковий рахунок
Гарантія
Гарантія 12 міс.
14 днів обмін/повернення

Характеристики Холодильник Gorenje NRK 6202 AW4 (HZF3568SED) (6567292)

Бренд Gorenje
Відділення для ягід та трав Ні
Висувні контейнери із прозорого пластику Є
Кліматичний клас SN, N, ST, T
Кількість компресорів 1
Двері, що перевішують Є

Відгуки

Відгуків не знайдено!

Питання

До цього товару не знайдено запитань. Поставте питання першим!

Опис Холодильник Gorenje NRK 6202 AW4 (HZF3568SED) (6567292)

Двокамерний
Загальний об'єм хол. камери: 243 л
Загальний об'єм мор. камери: 110 л
Розмір (Ш х В х Г): 60 x 200 x 59.2 см

Конвертований контейнер FreshZone
Готовий до будь-якої події
Зручний контейнер просто змінює призначення зберігання риби та м'яса на зберігання фруктів та овочів, щоб можна було без проблем розмістити всі свіжі продукти.

Технологія AdaptTech
Холодильник, який знає ваші звички
Розумна система підтримує постійну температуру в холодильнику незалежно від того, як часто ви відкриваєте дверцята. Вона безперервно стежить та аналізує, як і коли ви користуєтеся холодильником, а також керує температурою

Контейнер CrispZone з контролем вологості HumidityControl
Свіжі як із саду
Ця простора скринька за допомогою низької температури та автоматичного контролю вологості продовжує свіжість продуктів харчування. Функція SmartHumidity постійно підтримує оптимальний рівень вологості в ящику за допомогою спеціальної

Легке очищення
Чистота без зусиль
Завдяки інноваційній конструкції та гладкому внутрішньому покриттю холодильники Gorenje GardenFresh надзвичайно легко чистити, щоб гарантувати корисність та безпеку продуктів.

Режим EcoMode
Зниження енерговитрат
На випадок вашої тривалої відсутності можна встановити енергозберігаючий режим роботи холодильника, оскільки дверцята будуть постійно закриті.

Функція FastFreeze
Швидке заморожування
Функція FastFreeze швидко заморожує продукти при -24°С, щоб зберегти всі корисні речовини. Приблизно через 2 дні функція автоматично вимикається, і температура морозильного відділення повертається до вихідного значення.

Іонізація IonAir з функцією MultiFlow 360°
Ідеальний мікроклімат на кожній полиці
Іонізатор IonAir створює всередині приладу негативно заряджені іони, які рівномірно розподіляються по всьому холодильному відділенню за допомогою нової системи вентиляції MultiFlow 360. Повітря, збагачене аніонами, зберігає смак продуктів і видаляє неприємні запахи.

Управління SensoTech Switch
Просте управління холодильним та морозильним відділенням
Великий та чіткий дисплей дозволяє швидко керувати температурними налаштуваннями. Утримуючи символ «°C» протягом 2 секунд, ви можете легко перемикатися між відділеннями та окремо контролювати температуру в холодильнику чи морозильній камері.

Полиця для пляшок
Правильне місце для пляшок та банок
На зручній полиці пляшки та банки з напоями завжди знаходяться під рукою і не займають місця, яке можна використовувати для зберігання інших продуктів.

Світлодіодне освітлення
Грамотне розташування та ефективність
Світлодіодне підсвічування в холодильниках забезпечує чудову освітленість внутрішнього простору. Світлодіоди служать у тридцять разів довше за звичайні лампочки і витрачають у десять разів менше енергії.

Встановлення в нішу SlotIn
Без обмеження відчинення дверцят
Можливість відчиняти дверцята під прямим кутом означає, що всі полиці та контейнери можна повністю висувати. Це рішення дозволяє встановлювати холодильники біля стіни, поруч із кухонними меблями або іншими приладами.

Можливості Slot-in та KitchenFit
Стильний та вишуканий вигляд
Завдяки новій конструкції, що вбудовується, цей комбінований холодильник елегантно доповнить вашу кухню,
так само маючи величезний обсяг для зберігання.

Дуже тихо
Низький рівень шуму
Цей холодильник працює з рівнем шуму лише 38 дБ. Це так само тихо, як шепіт. Такої безшумної роботи вдалося досягти за рахунок застосування високоякісної ізоляції та інноваційних рішень системи охолодження.

Поділіться

Ми продаємо холодильники-вітрини по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете замовити холодильники-вітрини у будь-яке місто: emax.com.ua, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільский, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-яке інше місто України. Щоб купити холодильники-вітрини на emax.com.ua, у Білій Церкві, в Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, у Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях, просто залиште замовлення на сайті.

→ Чи можу я купити холодильники-вітрини в своєму місті?

Так, звичайно. Ми кожен день відправляємо холодильники-вітрини по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете придбати холодильники-вітрини на emax.com.ua, у Білій Церкві, у Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Горловці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, в Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях або будь-яку іншу точку України, якщо Вашого міста або населеного пункту немає в списку.