Електрична плита Gorenje GEC 5A21 WG-B Білий (6811244)

0 0
(0)
000002835 Код товару: 
Продавець 
14,999
В наявності
740525
Доставка
Нова пошта
Нова пошта
від 50
Нова пошта
Доставка у поштомат - від 50грн., у відділення по Україні - від 50грн., кур'єром - від 85грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта стандарт
Укрпошта стандарт
від 25
Укрпошта стандарт
Доставка у відділення - від 25грн. - до 15кг не більше 70см (3-6днів), кур'єром - від 50грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта експрес
Укрпошта експрес
від 35
Укрпошта експрес
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 60грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Meest
Meest
від 35
Meest
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 65грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Вартість доставки згідно тарифів перевізника
по Україні - 3-5 днів
Оплата
PrivatPay
Visa
Mastercard
Післяплата
Оплата на розрахунковий рахунок
Гарантія
Гарантія 12 міс.
14 днів обмін/повернення

Характеристики Електрична плита Gorenje GEC 5A21 WG-B Білий (6811244)

Бренд Gorenje
Кришка варильної поверхні Ні
Енергоспоживання, кВт/год 0.8
Вага в упаковці, кг 38.3
Гриль Є
Кількість конфорок 4

Відгуки

Відгуків не знайдено!

Питання

До цього товару не знайдено запитань. Поставте питання першим!

Опис Електрична плита Gorenje GEC 5A21 WG-B Білий (6811244)

Електрична
Кількість конфорок: 4 шт
Корисний об'єм духовки: 68 л
Розмір (Ш х В х Г): 50 x 85 x 59.4 см

Зворушлива форма HomeMade Plus
Ідеальна духовка для професійних результатів
Духовка стала ще просторішою, а стеля більш склепінчастою, повторюючи конструкцію традиційної дров'яної печі. Повітря вільно циркулює, обволікає продукт з усіх боків, роблячи його ніжним і соковитим усередині і неймовірно хрустким зовні. У камері об'ємом 71 літр із втопленими бічними стінками повітря розподіляється ще краще, тому по всьому простору духовки підтримується однакова температура, що забезпечує рівномірне пропікання. Примусова циркуляція повітря створює професійні умови для приготування як на одному, так і на кількох рівнях одночасно.

Емаль SilverMatte
Суперстійке та супергладке покриття
Якість і тип емалі дуже важливі для якості духовки та її роботи. SilverMatte — суперстійкий і високоміцний матеріал, здатний витримувати дуже високу температуру та піролітичне очищення при 500°С. Гладкою, не пористою емаллю покриті внутрішні поверхні духовки і деко, що робить їх стійкими до високої температури, мікрохвиль і пари. Потрійне покриття внутрішніх поверхонь відбиває високу температуру та забезпечує додаткову ізоляцію. Активне покриття дозволяє спалювати забруднення при високій температурі, яка також усуває будь-які мікроорганізми, та підтримувати чистоту та безпечне середовище в духовці.

BigSpace: простора духовка
Більше простору для свободи кулінарної творчості
У новому поколінні духових шаф Gorenje склепінчаста стеля захована за передньою верхньою стінкою, що створює додатковий об'єм і дозволяє повітрю вільно циркулювати. Збільшений об'єм дозволяє використовувати великі листи та готувати велику кількість їжі, при цьому зовнішні розміри духовок залишилися незмінними. Тепер у духовках Superior можна готувати одночасно на п'яти рівнях, а не на трьох, як раніше. Об'єм стандартних духовок становить 75 літрів і компактних духовок з функцією НВЧ — 53 літри, що зараховує їх до одного з найбільших на ринку.

PerfectGrill
Хрумка скоринка з варіогрилем
Чудові результати приготування в духових шафах Gorenje досягаються за рахунок продуманого розташування верхніх нагрівальних елементів: великий нагрівач розташований по периметру стелі, малий інфранагрівач — ближче до центру. Завдяки цьому тепло розподіляється рівномірно, і страва запікається до хрусткої скоринки і залишається соковитим усередині. Нагрівачі можуть працювати окремо або разом. У моделях Advanced верхні нагрівальні елементи відкидаються, що сприяє простоті очищення

Поділіться

Ми продаємо кухонні плити по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете замовити кухонні плити у будь-яке місто: emax.com.ua, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільский, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-яке інше місто України. Щоб купити кухонні плити на emax.com.ua, у Білій Церкві, в Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, у Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях, просто залиште замовлення на сайті.

→ Чи можу я купити кухонні плити в своєму місті?

Так, звичайно. Ми кожен день відправляємо кухонні плити по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете придбати кухонні плити на emax.com.ua, у Білій Церкві, у Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Горловці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, в Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях або будь-яку іншу точку України, якщо Вашого міста або населеного пункту немає в списку.