Гарнітура Sennheiser CX Plus True Wireless White (6738153)

0 0
(0)
000002444 Код товару: 
Продавець 
4,929
В наявності
509189
Доставка
Нова пошта
Нова пошта
від 50
Нова пошта
Доставка у поштомат - від 50грн., у відділення по Україні - від 50грн., кур'єром - від 85грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта стандарт
Укрпошта стандарт
від 25
Укрпошта стандарт
Доставка у відділення - від 25грн. - до 15кг не більше 70см (3-6днів), кур'єром - від 50грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта експрес
Укрпошта експрес
від 35
Укрпошта експрес
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 60грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Meest
Meest
від 35
Meest
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 65грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Вартість доставки згідно тарифів перевізника
по Україні - 3-5 днів
Оплата
PrivatPay
Visa
Mastercard
Післяплата
Оплата на розрахунковий рахунок
Гарантія
Гарантія 12 міс.
14 днів обмін/повернення

Характеристики Гарнітура Sennheiser CX Plus True Wireless White (6738153)

Бренд Sennheiser
Акустичне оформлення Закриті
Діаметр мембрани випромінювачів 7 мм
Матеріал амбушюр Силікон
Кріплення мікрофона Фіксоване
Вигляд бездротового зв'язку Bluetooth 5.2

Відгуки

Відгуків не знайдено!

Питання

До цього товару не знайдено запитань. Поставте питання першим!

Опис Гарнітура Sennheiser CX Plus True Wireless White (6738153)

Бездротовий
Тип конструкції: Вакуумні
Час роботи: 8 годин

CX Plus True Wireless
Довершений звук. Без компромісів

Це справді дуже класні та функціональні бездротові навушники, тому слухати в них музику – суцільне задоволення. І це не просто слова. Система активного шумопониження надійно блокує шум оточення. Функція Transparent Hearing завжди допоможе добре почути все і навколо просто в CX Plus True Wireless - знімати їх для цього не потрібно. А завдяки дуже зручній ергономічній конструкції та інтуїтивно зрозумілому сенсорному управлінню у цих навушниках завжди однаково комфортно. І автономність відмінна З підзарядкою від батареї кейсу Sennheiser CX Plus True Wireless автономно працюють до 24 годин. Тобто цілий день, і навіть не один, вони дарують вам кришталево чистий і добре деталізований звук із глибокими насиченими басами. Втім, звук у них завжди можна налаштувати на свій смак теж швидко і просто.

Тільки чудовий звук
Першокласне звучання
Слухайте улюблену музику зі справжнім задоволенням вдома, на роботі або в транспорті. Фірмові перетворювачі TrueResponse дають вам можливість поринути у вишукану атмосферу напрочуд якісного живого звуку де завгодно і коли завгодно.

Без шуму та перешкод
Система активного шумопониження в поєднанні з ефективною пасивною шумоізоляцією надійно блокують шумове тло, забезпечують максимальний рівень деталізації музики та граничну виразність звучання мови та допомагають не відволікатися на гучне оточення.

Нічого не пропускаючи
З Transparent Hearing ви повністю контролюєте своє оточення, будь-якої миті можете легко послухати все, що відбувається навколо, і вільно спілкуватися з людьми, які знаходяться поруч, не виймаючи щоразу навушники з вух.

Тільки максимальний комфорт
Зручно та надійно
Вони точно підходять. Завдяки компактній ергономічній конструкції та чотирьом (4) парам м'яких насадок-амбушюр навушники забезпечують оптимальний комфорт і завжди надійно тримаються у вухах.

Управління простіше нікуди
Функції плеєра, телефон, голосовий помічник Siri або Google Асистент - все під повним контролем і завжди під рукою, а точніше - в одному дотику до сенсорної панелі навушника.

Заряд на цілий день
І навіть довше 8 годин в активному режимі, і ще 16 - із підзарядкою від батареї кейсу. Отже, слухати музику і не думати про зарядний пристрій можна практично добу.

Тільки найкраще
Баси ще крутіші
Пресет Bass Boost, створений спеціально для поціновувачів інтенсивних і виразних низьких, включається та налаштовується просто у додатку Smart Control.

Вологість - не завада
Ці навушники надійно захищені від водяних бризок, вологи та поту. І їх можна носити не лише у спортзалі, а й навіть під дощем. Захист від вологи IPX4

Програма Smart Control
Слухайте те, що хочеться чути
Взагалі відключитися від оточення або залишити трохи зовнішнього фону? Без проблем З АШП та функцією Transparent Hearing обсяг зовнішніх звуків ви контролюєте повністю

Зробіть звук краще
Меню просте та інтуїтивно зрозуміле, а еквалайзер значно спрощує процес тонкого налаштування звуку.

Коли басів замало
З Bass Boost завжди можна швидко та якісно "підняти" виразність і насиченість низьких частот у будь-якій музичній композиції.

Управління також налаштовується
Ви просто створюєте зручну для себе схему дистанційного керування основними функціями програвача, телефону та активації голосового помічника.

Доступність
Sennheiser Smart Control - це безкоштовний додаток для мобільних пристроїв з операційними системами iOS та Android. В даний час програма підтримує 8 мов: німецьку, англійську, французьку, іспанську, російську, корейську, японську та китайську (мандарин).

Комплектація:

  • Бездротові навушники Sennheiser CX Plus True Wireless;
  • Зарядний кейс;
  • 4 пари м'яких вушних вкладишів із силікону (розмірів XS, S, M та L);
  • Зарядний кабель USB-C;
  • Короткий посібник користувача для швидкого підключення навушників;
  • Короткий посібник користувача безпечної експлуатації навушників.

Поділіться

Ми продаємо навушники, гарнітури по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете замовити навушники, гарнітури у будь-яке місто: emax.com.ua, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільский, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-яке інше місто України. Щоб купити навушники, гарнітури на emax.com.ua, у Білій Церкві, в Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, у Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях, просто залиште замовлення на сайті.

→ Чи можу я купити навушники, гарнітури в своєму місті?

Так, звичайно. Ми кожен день відправляємо навушники, гарнітури по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете придбати навушники, гарнітури на emax.com.ua, у Білій Церкві, у Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Горловці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, в Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях або будь-яку іншу точку України, якщо Вашого міста або населеного пункту немає в списку.