Конвектор Cecotec Ready Warm 2000 Thermal Black CCTC-05895

0 0
(3)
000018665 Код товару: 
Продавець 
6,999
В наявності
CCTC-05895
Доставка
Нова пошта
Нова пошта
від 50
Нова пошта
Доставка у поштомат - від 50грн., у відділення по Україні - від 50грн., кур'єром - від 85грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта стандарт
Укрпошта стандарт
від 25
Укрпошта стандарт
Доставка у відділення - від 25грн. - до 15кг не більше 70см (3-6днів), кур'єром - від 50грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта експрес
Укрпошта експрес
від 35
Укрпошта експрес
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 60грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Meest
Meest
від 35
Meest
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 65грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Вартість доставки згідно тарифів перевізника
по Україні - 3-5 днів
Оплата
PrivatPay
Visa
Mastercard
Післяплата
Оплата на розрахунковий рахунок
Гарантія
Гарантія 12 міс.
14 днів обмін/повернення

Характеристики Конвектор Cecotec Ready Warm 2000 Thermal Black CCTC-05895

Бренд Cecotec
Наявність опор/колес в комплекті опори/колеса
Габарити (ШхВхГ) 83 x 58 x 5.26 см
Термостат є
Вологозахисний корпус ні
Наявність пульта дистанційного керування є

Відгуки

  • Світлана
    Світлана
    Чудовий конвектор. Швидко обігріває кімнату на мін потужності, навіть не очікувала такої швидкості.
    3 місяців тому
  • Володимир
    Володимир
    Нажаль більше розчаровує, хоча гріє гарно....Но...Коли забирав в запакованому вигляді, перша гезручність, це відсутність ручки в запаковпній коробці, тобто нести потрібно "під мишкою", добре що конвектор легкий. Друга незручність, це відсутність шурупів для ніжок потрібного розміру, добре, що дома знайшов з власних запасів. Працює з шумом при середній та повній потужності. Корисуюсь другий день, ще є запах, але вже не такий відчутний, маьуть ще день-два та зникне зовсім. По обігріву кімнати, все добре, гріє гарно. Але за сукупністю всіх факторів, не купував би саме цей конвектор.
    3 місяців тому
  • Світлана Чулей
    Світлана Чулей
    Отлично, мгновенно нагревает однокомнатную квартиру. можно просто включать нагревание, можно с воздухом тёплым. Всё предельно просто. Только инструкция вся на иностранном. Донёс сын буквально в одной руке. Исходя из лёгкого веса переживаю, как долго прослужит. Но пока всё отлично. Винты отлично подходят. Их просто надо сначала хорошо ввинтить.
    3 місяців тому

Питання

До цього товару не знайдено запитань. Поставте питання першим!

Опис Конвектор Cecotec Ready Warm 2000 Thermal Black CCTC-05895

тепло, безпечно та візуально гармонійно. Яка площа покриття? Якщо перед вами стоїть завдання швидко нагріти приміщення площею до 20 м/кв, то максимальна потужність 1500 Вт та технологія Warm Space – це ідеальне комбо, з яким ви забудете про холод. Те, що потрібно для спальні або кухні середнього розміру або, наприклад, для ванної кімнати Мінімальне енергоспоживання – висока ефективність З технологією енергозбереження можна насолоджуватися приємним мікрокліматом у кімнаті, не турбуючись про великі рахунки за електроенергію. Безпека – це важливо Системи Overprotect та AutoOff захищають не тільки сам девайс, але й ваш будинок за будь-яких обставин. Саме завдяки їм радіатор миттєво зупиняє роботу під час перегріву, щоб від високих температур не розплавилася підлога або стіл. Крім того, внутрішня частина радіатора надійно захищена спеціальною решіткою. Розумне керування – дистанційне керування Пульт дистанційного керування – для легкого та інтуїтивного вибору потрібних функцій. Увімкніть або вимикайте пристрій, вибирайте потрібний режим або налаштуйте таймер: лише кілька кліків для створення ідеальної температури. Налаштування через РК-екран Технологія SmartControl дозволяє легко встановлювати потрібні налаштування та температурний діапазон, які ви завжди зможете відстежувати на РК-дисплеї. Плануйте обігрів наперед WarmTimer – для контролю температури 24 години на добу, 7 днів на тиждень. Ідіть вранці на роботу і хочете повернутися ввечері в теплу квартиру, але не бажаєте вмикати девайс на весь день? Запрограмуйте таймер, щоб гаджет увімкнувся за кілька годин до вашого приходу, і насолоджуйтесь теплом без зайвих витрат електроенергії.

Поділіться

Ми продаємо обігрівачі по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете замовити обігрівачі у будь-яке місто: emax.com.ua, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільский, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-яке інше місто України. Щоб купити обігрівачі на emax.com.ua, у Білій Церкві, в Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, у Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях, просто залиште замовлення на сайті.

→ Чи можу я купити обігрівачі в своєму місті?

Так, звичайно. Ми кожен день відправляємо обігрівачі по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете придбати обігрівачі на emax.com.ua, у Білій Церкві, у Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Горловці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, в Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях або будь-яку іншу точку України, якщо Вашого міста або населеного пункту немає в списку.