Пилосос Gorenje VCEA 01 GACBUCY (CJ173) (6623628)

0 0
(0)
000002010 Код товару: 
Продавець 
3,899
В наявності
731885
Доставка
Нова пошта
Нова пошта
від 50
Нова пошта
Доставка у поштомат - від 50грн., у відділення по Україні - від 50грн., кур'єром - від 85грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта стандарт
Укрпошта стандарт
від 25
Укрпошта стандарт
Доставка у відділення - від 25грн. - до 15кг не більше 70см (3-6днів), кур'єром - від 50грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта експрес
Укрпошта експрес
від 35
Укрпошта експрес
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 60грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Meest
Meest
від 35
Meest
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 65грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Вартість доставки згідно тарифів перевізника
по Україні - 3-5 днів
Оплата
PrivatPay
Visa
Mastercard
Післяплата
Оплата на розрахунковий рахунок
Гарантія
Гарантія 12 міс.
14 днів обмін/повернення

Характеристики Пилосос Gorenje VCEA 01 GACBUCY (CJ173) (6623628)

Бренд Gorenje
Об'єм пилозбірника, л 2.2
Додаткові насадки Універсальна щітка
Максимальна потужність, Вт 800
Вага, кг 5.7
Паркування Вертикальне, Горизонтальне

Відгуки

Відгуків не знайдено!

Питання

До цього товару не знайдено запитань. Поставте питання першим!

Опис Пилосос Gorenje VCEA 01 GACBUCY (CJ173) (6623628)

Для сухого збирання
Тип збирання: Сухий
Пилозбірник: Контейнер
Об'єм пилозбірника: 2.2 л

Подвійна фільтрація НЕРА
Для свіжого повітря
Випускний фільтр НЕРА видаляє до 99% пилу з повітря, а також затримує пилок та продукти життєдіяльності кліщів, що дуже важливо для людей, які страждають на астму та алергію. Для додаткової ефективності на пиловому контейнері встановлено другий фільтр HEPA.

Прогумовані коліщатка
М'яко котяться по будь-якій підлозі
Прогумовані коліщатка запобігають пошкодженню делікатних покриттів для підлоги, наприклад, паркету і забезпечують постійний контакт з поверхнею. Пилосос не залишає слідів та подряпин на гладких та твердих поверхнях.

Насадка 2 в 1
Щітка та щілинна насадка
Пилосос комплектується спеціальною насадкою 2 в 1, яка спростить прибирання в будинку.

Плавний пуск
Мотор прослужить довше
Пилососи з плавним пуском двигуна більш енергоефективні і служать довше. Причина — в низькому стартовому моменті, що крутить, завдяки чому навантаження на рухомі деталі збільшується поступово і завдає менше шкоди, а також дозволяє знизити енергоспоживання.

Компактні розміри
Економія місця
Завдяки компактним розмірам пилосос ідеально підходить для невеликих квартир. Його можна зберігати в коморі або шафі, оскільки він займає зовсім небагато місця.

Прогумовані коліщатка
Не залишають слідів та подряпин
Прогумовані коліщатка запобігають пошкодженню делікатних покриттів для підлоги, наприклад, паркету і забезпечують постійний контакт з поверхнею. Пилосос не залишає слідів та подряпин на гладких та твердих поверхнях.

Автозмотування шнура
Шнур не заплутується і не заважає
Автоматична змотування шнура дозволяє швидко прибрати шнур усередину пилососа після завершення збирання. Це штатне обладнання всіх пилососів Gorenje.

Поділіться

Ми продаємо пилососи по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете замовити пилососи у будь-яке місто: emax.com.ua, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільский, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-яке інше місто України. Щоб купити пилососи на emax.com.ua, у Білій Церкві, в Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, у Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях, просто залиште замовлення на сайті.

→ Чи можу я купити пилососи в своєму місті?

Так, звичайно. Ми кожен день відправляємо пилососи по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете придбати пилососи на emax.com.ua, у Білій Церкві, у Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Горловці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, в Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях або будь-яку іншу точку України, якщо Вашого міста або населеного пункту немає в списку.