Багатофункціональний пристрій Canon i-Sensys MF3010 EUR + Картриджі 725 2шт (6480473)

0 0
(0)
000001199 Код товару: 
Продавець 
11,999
В наявності
5252B034AA
Доставка
Нова пошта
Нова пошта
від 50
Нова пошта
Доставка у поштомат - від 50грн., у відділення по Україні - від 50грн., кур'єром - від 85грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта стандарт
Укрпошта стандарт
від 25
Укрпошта стандарт
Доставка у відділення - від 25грн. - до 15кг не більше 70см (3-6днів), кур'єром - від 50грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта експрес
Укрпошта експрес
від 35
Укрпошта експрес
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 60грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Meest
Meest
від 35
Meest
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 65грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Вартість доставки згідно тарифів перевізника
по Україні - 3-5 днів
Оплата
PrivatPay
Visa
Mastercard
Післяплата
Оплата на розрахунковий рахунок
Гарантія
Гарантія 12 міс.
14 днів обмін/повернення

Характеристики Багатофункціональний пристрій Canon i-Sensys MF3010 EUR + Картриджі 725 2шт (6480473)

Бренд Canon
Вбудована система безперервної подачі чорнила (СНПЧ) Ні
Кількість лотків для подачі 1
Вбудована система безперервної подачі чорнила (СНПЧ) Ні
Кількість лотків для подачі 1
Вбудований факс Ні

Відгуки

Відгуків не знайдено!

Питання

До цього товару не знайдено запитань. Поставте питання першим!

Опис Багатофункціональний пристрій Canon i-Sensys MF3010 EUR + Картриджі 725 2шт (6480473)

Лазерна
Максимальний формат друку: А4
Роздільна здатність друку: 1200 x 600 dpi
Інтерфейси: USB

 Canon i-SENSYS MF3010

Швидкий друк, копіювання та сканування для вашої зручності, на компактному монохромному лазерному принтері прямо з комп'ютера. Він ідеально підходить для дому та малих офісів і відрізняється високою продуктивністю, простотою використання та енергоефективністю.

Мініатюрна конструкція, сучасний дизайн
Елегантний і стильний, повністю чорний корпус MF3010 містить інтелектуальний багатофункціональний лазерний пристрій «3 в 1». Високоякісний монохромний принтер, сканер та копір в одному компактному корпусі. Швидкий та економічний, цей ефектний пристрій легко поміщається на столі. Воно ідеальне для персонального використання або невеликих та домашніх офісів, де потрібний не тільки принтер, але також економія часу та грошей.

Універсальне кольорове сканування та копіювання
Підвищення продуктивності з високоякісним кольоровим сканером. Просте сканування та копіювання документів — швидке підвищення продуктивності. Не потрібно чекати на — час виходу першої сторінки трохи більше 12 з. За допомогою MF Toolbox відскановані документи можна відразу надсилати електронною поштою або PDF з можливістю пошуку для швидкого доступу до документів та фотографій.

Якість та швидкість
Професійна якість відбитків гарантується підвищеною роздільною здатністю до 1200 x 600 точок на дюйм, що забезпечує більше деталей, чіткий текст та тонкі лінії. Немає потреби чекати, поки надруковані документи при швидкості друку 18 стор./хв. Технологія Quick First-Print Canon також забезпечує швидкий вихід першої сторінки за 7.8 секунд.

Витратні матеріали

Картридж 725
Отримуйте красиві монохромні відбитки без смуг за допомогою картриджа «Все в одному» 725, який ідеально підходить для принтера Canon i-SENSYS LBP6030 та розрахований приблизно на 1600 сторінок (за мірками ISO 19752).


 

 

Поділіться

Ми продаємо принтери, бфп по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете замовити принтери, бфп у будь-яке місто: emax.com.ua, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільский, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-яке інше місто України. Щоб купити принтери, бфп на emax.com.ua, у Білій Церкві, в Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, у Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях, просто залиште замовлення на сайті.

→ Чи можу я купити принтери, бфп в своєму місті?

Так, звичайно. Ми кожен день відправляємо принтери, бфп по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете придбати принтери, бфп на emax.com.ua, у Білій Церкві, у Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Горловці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, в Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях або будь-яку іншу точку України, якщо Вашого міста або населеного пункту немає в списку.