Принтер Kyocera Ecosys P2040dn (1102RX3NL0) (6569983)

0 0
(0)
000001493 Код товару: 
Продавець 
14,999
В наявності
1102RX3NL0
Доставка
Нова пошта
Нова пошта
від 50
Нова пошта
Доставка у поштомат - від 50грн., у відділення по Україні - від 50грн., кур'єром - від 85грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта стандарт
Укрпошта стандарт
від 25
Укрпошта стандарт
Доставка у відділення - від 25грн. - до 15кг не більше 70см (3-6днів), кур'єром - від 50грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта експрес
Укрпошта експрес
від 35
Укрпошта експрес
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 60грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Meest
Meest
від 35
Meest
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 65грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Вартість доставки згідно тарифів перевізника
по Україні - 3-5 днів
Оплата
PrivatPay
Visa
Mastercard
Післяплата
Оплата на розрахунковий рахунок
Гарантія
Гарантія 12 міс.
14 днів обмін/повернення

Характеристики Принтер Kyocera Ecosys P2040dn (1102RX3NL0) (6569983)

Бренд KYOCERA
Вбудована система безперервної подачі чорнила (СНПЧ) Ні
Вбудована система безперервної подачі чорнила (СНПЧ) Ні
Призначення Для малого офісу
Призначення Для малого офісу
Дротове підключення USB, RJ-45 (LAN)

Відгуки

Відгуків не знайдено!

Питання

До цього товару не знайдено запитань. Поставте питання першим!

Опис Принтер Kyocera Ecosys P2040dn (1102RX3NL0) (6569983)

Лазерна
Максимальний формат друку: А4
Роздільна здатність друку: 1200 x 1200 dpi
Інтерфейси: USB, RJ-45

Якщо Ви шукаєте швидкий, надійний та універсальний чорно-білий принтер формату А4 для офісу, то Вам слід звернути увагу на одну з моделей нашої нової лінійки пристроїв серії ECOSYS. Бажаєте ще більше? Тоді нові пристрої P2040 – це те, що Вам потрібно. Мінімальний час виходу першого відбитка та покращена швидкість друку до 40 сторінок за хвилину у поєднанні з функціональністю двостороннього друку у стандартній комплектації, мережевою сумісністю, високою подачею та Wi-Fi у стандартній комплектації (P2040dw) дозволять Вам підвищити якість Вашого документообігу, а довговічні енергоефективні компоненти пристроїв стануть запорукою низької вартості володіння. Ну і звичайно, пристрої KYOCERA традиційно відрізняються зразковою надійністю та продуктивністю, що відповідає найвищим очікуванням.

  • До 40 сторінок формату А4 за хвилину
  • Двосторонній друк у стандартній комплектації
  • Висока якість друку з роздільною здатністю до 1 200 точок на дюйм
  • Макс. обсяг подачі паперу до 850 аркушів
  • USB та мережна сумісність у стандартній комплектації
  • Компактний дизайн, потужність та надійність
  • Довговічні компоненти для неперевершеної надійності
  • Винятково низькі витрати на друк у своєму класі

Поділіться

Ми продаємо принтери, бфп по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете замовити принтери, бфп у будь-яке місто: emax.com.ua, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільский, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-яке інше місто України. Щоб купити принтери, бфп на emax.com.ua, у Білій Церкві, в Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, у Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях, просто залиште замовлення на сайті.

→ Чи можу я купити принтери, бфп в своєму місті?

Так, звичайно. Ми кожен день відправляємо принтери, бфп по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете придбати принтери, бфп на emax.com.ua, у Білій Церкві, у Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Горловці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, в Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях або будь-яку іншу точку України, якщо Вашого міста або населеного пункту немає в списку.