Принтер Canon PRO-200 (6677684)

0 0
(0)
000002235 Код товару: 
Продавець 
28,721
В наявності
4280C009AA
Доставка
Нова пошта
Нова пошта
від 50
Нова пошта
Доставка у поштомат - від 50грн., у відділення по Україні - від 50грн., кур'єром - від 85грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта стандарт
Укрпошта стандарт
від 25
Укрпошта стандарт
Доставка у відділення - від 25грн. - до 15кг не більше 70см (3-6днів), кур'єром - від 50грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта експрес
Укрпошта експрес
від 35
Укрпошта експрес
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 60грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Meest
Meest
від 35
Meest
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 65грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Вартість доставки згідно тарифів перевізника
по Україні - 3-5 днів
Оплата
PrivatPay
Visa
Mastercard
Післяплата
Оплата на розрахунковий рахунок
Гарантія
Гарантія 12 міс.
14 днів обмін/повернення

Характеристики Принтер Canon PRO-200 (6677684)

Бренд Canon
Бездротове підключення Wi-Fi
Бездротове підключення Wi-Fi
Призначення Для дому
Друк на дисках Є
Призначення Для дому

Відгуки

Відгуків не знайдено!

Питання

До цього товару не знайдено запитань. Поставте питання першим!

Опис Принтер Canon PRO-200 (6677684)

Струменева
Максимальний формат друку: A3+
Дозвіл друку: 4800 x 2400 dpi
Інтерфейси: USB, Wi-Fi, RJ-45

Яскравий кольоровий фотодрук, універсальність та функціональність — принтер Canon PIXMAPRO-200 стане ідеальним рішенням для любителів та професійних фотографів.

Особливості:

  • 8-колірна система чорнила на основі барвників
  • Друк формату A3+ без полів
  • Високошвидкісний друк
  • Бездротове підключення та Ethernet
  • РК-дисплей 3"
  • Компактний та легкий принтер

Природні кольори
Виконуйте фотодрук високої якості зі збереженням яскравих, реалістичних кольорів та монохромний друк виставкової якості. Універсальний, компактний та простий у використанні — цей принтер формату A3+ підтримує друк без полів, художній друк та формат панорами, щоб ви могли зосередитись на створенні ідеальних зображень.

Вражаючі фотографії високої якості
Чудова 8-колірна система чорнила на основі барвників гарантує точне відтворення зображення, насичені кольори та високий рівень яскравості для кожного відбитка.

Вибір відповідного паперу
Універсальність у роботі з носіями та підтримка форматів паперу користувача допоможе вам друкувати фотографії на різному папері, включаючи панорамний формат, друк без полів та художній друк.

Швидкість та зручність використання
За допомогою вбудованого РК-дисплея 3" можна перевіряти рівень чорнила, виконувати обслуговування принтера та легко переглядати інструкції до пристрою, щоб легко досягати найкращих результатів.

Ідеальна якість кожного відбитка
3 варіанти подачі паперу та автоматична корекція перекосу паперу допоможуть забути про неправильну подачу та збої друку незалежно від того, який папір ви використовуєте.

Оптимізований процес
Інтуїтивно зрозуміле програмне забезпечення Canon PPL (Professional Print & Layout) дозволить легко відправляти фотографії з популярних програм для комплексного процесу редагування та друку.

Компактний та легкий
Маючи можливість друку формату A3+, принтер Canon PIXMA PRO-200 зберіг свою малу вагу. Крім того, компактні розміри дозволяють легко вписати цей принтер в інтер'єр маленької студії.

Прискорений та ефективний друк
Зйомка вдалого кадру займає всю мить, і на успішний друк також не повинно витрачати багато часу. Canon PIXMA PRO-200 здатний швидко та ефективно друкувати матеріали формату A3+ найвищої якості лише за 90 секунд, залишаючи вам більше часу на творчість.

Система чорнила Chroma Life 100+
Нова 8-колірна система чорнила Canon на основі барвників забезпечує ширший колірний простір для друку яскравих фотографій високої якості. З Canon PIXMA PRO-200 ви зможете оцінити точне відтворення глибоких відтінків чорного та покращену передачу тонів червоного та синього кольору. Сірі та світло-сірі чорнила забезпечать найвищу якість монохромних відбитків та прискорять процес друку.

Безкоштовне ПЗ та модуль Professional Print & Layout (PPL)
Підключений модуль PPL працює як окреме ПЗ або модуль ПЗ для обробки зображення Canon Digital Photo Professional (або Adobe Photoshop і Lightroom).

Поділіться

Ми продаємо принтери, бфп по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете замовити принтери, бфп у будь-яке місто: emax.com.ua, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільский, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-яке інше місто України. Щоб купити принтери, бфп на emax.com.ua, у Білій Церкві, в Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, у Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях, просто залиште замовлення на сайті.

→ Чи можу я купити принтери, бфп в своєму місті?

Так, звичайно. Ми кожен день відправляємо принтери, бфп по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете придбати принтери, бфп на emax.com.ua, у Білій Церкві, у Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Горловці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, в Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях або будь-яку іншу точку України, якщо Вашого міста або населеного пункту немає в списку.