Многофункціональний пристрій Kyocera Ecosys M2040dn (6420426)

0 0
(0)
000001085 Код товару: 
Продавець 
26,499
В наявності
1102S33NL0
Доставка
Нова пошта
Нова пошта
від 50
Нова пошта
Доставка у поштомат - від 50грн., у відділення по Україні - від 50грн., кур'єром - від 85грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта стандарт
Укрпошта стандарт
від 25
Укрпошта стандарт
Доставка у відділення - від 25грн. - до 15кг не більше 70см (3-6днів), кур'єром - від 50грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта експрес
Укрпошта експрес
від 35
Укрпошта експрес
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 60грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Meest
Meest
від 35
Meest
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 65грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Вартість доставки згідно тарифів перевізника
по Україні - 3-5 днів
Оплата
PrivatPay
Visa
Mastercard
Післяплата
Оплата на розрахунковий рахунок
Гарантія
Гарантія 12 міс.
14 днів обмін/повернення

Характеристики Многофункціональний пристрій Kyocera Ecosys M2040dn (6420426)

Бренд KYOCERA
Вбудована система безперервної подачі чорнила (СНПЧ) Ні
Вбудована система безперервної подачі чорнила (СНПЧ) Ні
Вбудований факс Ні
Призначення Для великого офісу
Вбудований факс Ні

Відгуки

Відгуків не знайдено!

Питання

До цього товару не знайдено запитань. Поставте питання першим!

Опис Многофункціональний пристрій Kyocera Ecosys M2040dn (6420426)

Лазерна
Максимальний формат друку: А4
Роздільна здатність друку: 1200 x 1200 dpi
Інтерфейси: USB, RJ-45

Зустрічайте два пристрої, які стануть надійними помічниками у вашому офісі. Завдяки швидкості друку 40 сторінок за хвилину, мінімального часу виходу першої копії або відбитка та функцій професійного сканування, включаючи одночасне сканування документа з двох сторін, ці МФУ гарантовано допоможуть підвищити продуктивність Ваших робочих груп. Низька загальна вартість володіння (ОСВ) – це ще одна незаперечна перевага цих пристроїв поряд з тонер-картриджем, розрахованим на 7 200 відбитків, та загальною ємністю подачі до 850 аркушів паперу (з двома опціональними податчиками паперу). Так само як і всі пристрої KYOCERA, ці МФУ відрізняються зразковою надійністю та продуктивністю, що відповідає найвищим очікуванням користувачів.

  • До 40 сторінок формату А4 за хвилину
  • Час виходу першої копії або відбитка - 6,4 сек.
  • Автоподавач документів для двостороннього сканування оригіналів аж до формату A6
  • Якість друку - 1 200 точок на дюйм
  • Дуплекс для економічного двостороннього друку
  • До 2 опціональних подавачів паперу для загальної ємності 850 аркушів
  • Компактний дизайн та низький рівень шуму
  • Винятково низькі витрати на друк у своєму класі

Поділіться

Ми продаємо принтери, бфп по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете замовити принтери, бфп у будь-яке місто: emax.com.ua, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільский, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-яке інше місто України. Щоб купити принтери, бфп на emax.com.ua, у Білій Церкві, в Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, у Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях, просто залиште замовлення на сайті.

→ Чи можу я купити принтери, бфп в своєму місті?

Так, звичайно. Ми кожен день відправляємо принтери, бфп по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете придбати принтери, бфп на emax.com.ua, у Білій Церкві, у Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Горловці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, в Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях або будь-яку іншу точку України, якщо Вашого міста або населеного пункту немає в списку.