Принтер Canon i-SENSYS LBP6030B + Картриджі 725 2шт. (6474500)

0 0
(0)
000001177 Код товару: 
Продавець 
9,199
В наявності
8468B042AA
Доставка
Нова пошта
Нова пошта
від 50
Нова пошта
Доставка у поштомат - від 50грн., у відділення по Україні - від 50грн., кур'єром - від 85грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта стандарт
Укрпошта стандарт
від 25
Укрпошта стандарт
Доставка у відділення - від 25грн. - до 15кг не більше 70см (3-6днів), кур'єром - від 50грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Укрпошта експрес
Укрпошта експрес
від 35
Укрпошта експрес
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 60грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Meest
Meest
від 35
Meest
Доставка у відділення - від 35грн., кур'єром - від 65грн. Вартість доставки залежить від ваги та відстані. SMS або Viber-повідомлення про доставку. Можливість розрахуватися карткою у відділенні.
Вартість доставки згідно тарифів перевізника
по Україні - 3-5 днів
Оплата
PrivatPay
Visa
Mastercard
Післяплата
Оплата на розрахунковий рахунок
Гарантія
Гарантія 12 міс.
14 днів обмін/повернення

Характеристики Принтер Canon i-SENSYS LBP6030B + Картриджі 725 2шт. (6474500)

Бренд Canon
Вбудована система безперервної подачі чорнила (СНПЧ) Ні
Кількість лотків для подачі 1
Вбудована система безперервної подачі чорнила (СНПЧ) Ні
Кількість лотків для подачі 1
Призначення Для дому

Відгуки

Відгуків не знайдено!

Питання

До цього товару не знайдено запитань. Поставте питання першим!

Опис Принтер Canon i-SENSYS LBP6030B + Картриджі 725 2шт. (6474500)

Лазерна
Максимальний формат друку: А4
Роздільна здатність друку: 600 x 600 dpi
Інтерфейси: USB

Canon i-SENSYS LBP6030
Доступний та компактний чорно-білий лазерний принтер призначений для персонального використання або невеликого офісу. Цей безшумний та надійний принтер має підвищену енергоефективність та дозволяє отримувати швидкі високоякісні результати за низького рівня енергоспоживання.

Швидка робота та висока продуктивність
Пристрій i-SENSYS LBP6030 включається в роботу в потрібний момент і швидко виходить зі сплячого режиму завдяки технологіям Canon Quick First-Print. Завдяки часу друку першого аркуша (FPOT) 7,8 секунд та швидкості професійного лазерного принтера 18 стор./хв. вам не доведеться чекати, і ви зможете швидко повернутися до своїх справ.

Виняткова якість лазерного друку
Висока роздільна здатність до 2400 x 600 точок на дюйм та функція автоматичної фільтрації зображення дозволяють отримувати документи з чітким текстом та високою деталізацією графіки. У принтері використовується MS-тонер (магнітний сферичний), розроблений спеціально для отримання оптимальних результатів друку щоразу

Енергоефективність
Завдяки технології Canon On Demand цей енергоефективний принтер споживає всього 0,8 Вт у сплячому режимі; часу на прогрівання практично не потрібно. Зручно розташована на передній панелі кнопка живлення дозволяє легко вимикати пристрій, допомагаючи скоротити витрати енергії та знизити вплив на навколишнє середовище.

Поділіться

Ми продаємо принтери, бфп по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете замовити принтери, бфп у будь-яке місто: emax.com.ua, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільский, Кам'янське, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці або будь-яке інше місто України. Щоб купити принтери, бфп на emax.com.ua, у Білій Церкві, в Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, у Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях, просто залиште замовлення на сайті.

→ Чи можу я купити принтери, бфп в своєму місті?

Так, звичайно. Ми кожен день відправляємо принтери, бфп по всій Україні з доставкою на склад перевізника (Нова Пошта, УкрПошта, Meest). Ви можете придбати принтери, бфп на emax.com.ua, у Білій Церкві, у Борисполі, у Броварах, у Вінниці, у Горловці, у Дніпрі, у Житомирі, у Запоріжжі, в Івано-Франківську, у Кам'янці-Подільскому, у Кам'янському, в Києві, у Конотопі, у Краматорську, у Кременчуку, у Кривому Розі, у Кропивницькому, у Луцьку, у Львові, у Мукачево, у Миколаєві, у Нікополі, в Одесі, у Павлограді, у Полтаві, у Рівному, у Слов'янську, у Сумах, у Тернополі, в Ужгороді, в Умані, у Харкові, у Херсоні, у Хмельницькому, у Черкасах, у Чернігові, у Чернівцях або будь-яку іншу точку України, якщо Вашого міста або населеного пункту немає в списку.